Kuldam rezultatīva piespēle; "Jokerit" mājās zaudē "Avangard". VIDEO
Artūrs Kulda (pa kreisi) sveic Džoī Hišonu ar gūtajiem vārtiem.
Hokejs
2016. gada 17. septembris, 23:30

Kuldam rezultatīva piespēle; "Jokerit" mājās zaudē "Avangard". VIDEO

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases aizsargs Artūrs Kulda sestdien tika pie otrā rezultativitātes punkta šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā, taču Helsinku "Jokerit" cieta zaudējumu.

"Jokerit" savās mājās pēcspēles metienos ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Omskas "Avangard".

Kulda asistēja Somijas kluba pirmajā vārtu guvumā, kad Džoī Hišons panāca izlīdzinājumu 1:1.

Latvijas aizsargs šajā mačā spēlēja 19 minūtes un 42 sekundes, izdarot divus spēka paņēmienus un bloķējot vienu metienu.

"Jokerit" spēles gaitā trīs reizes atspēlējās, izlīdzinājumu 3:3 panākot pamatlaika pēdējā minūtē, tomēr pēcspēles metienos labāka bija "Avangard" komanda.

Kulda šosezon sešās spēlēs ir nopelnījis divus punktus par rezultatīvām piespēlēm, kā arī četras soda minūtes un pozitīvu lietderības rādītāju +3.

Tikmēr citā spēlē Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo" pēcspēles metienos ar 3:2 (1:2, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Maskavas "Spartak" komandu.

Karsums ar rezultativitāti neizcēlās, spēlēja 15 minūtes un 16 sekundes, reizi meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un izdarīja trīs spēka paņēmienus. Viņš otrā perioda sākumā par rupjību nopelnīja 2+10 soda minūtes.

Karsums šosezon astoņos KHL mačos ir guvis divus vārtus un tikpat reižu asistējis partneriem.

Rīgas "Dinamo" nenoturēja 3:1 pārsvaru un ar 3:4 (3:2, 0:1, 0:1) zaudēja Novosibirskas "Sibirj", ciešot piekto neveiksmi pēc kārtas un astoto šīs sezonas deviņos mačos.

Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 27 punktiem desmit spēlēs ir CSKA, bet otrā ar 20 punktiem ir Sanktpēterburgas SKA, kas ir savas divīzijas līdere. Tikmēr Maskavas "Dinamo" ir 21 punkts, kas dod trešo vietu, bet "Jokerit" vienība guvusi 13 punktus, kas šai vienībai dod devīto vietu.

Savukārt Rīgas "Dinamo" ar trim punktiem deviņās spēlēs ir noslēdzošajā, 14.pozīcijā.

Austrumu konferencē līdere ar 20 punktiem desmit spēlēs ir Omskas "Avangard", bet Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati "Lada", ko vada Artis Ābols, ar 14 punktiem ir astotā, kamēr Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" ar desmit punktiem atrodama 11.pozīcijā.

Посмотреть видео

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video