Porziņģis laukumā nepažēlo puisīti, kurš savulaik viņu izsvilpa. VIDEO
Daži bloki un iespaidīgs bumbas trieciens grozā no augšas bija simboliska un salda Porziņģa atmaksa Džordanam, kurš viņu pāragri norakstīja.
Sporta zvaigznes
2016. gada 21. septembris, 11:36

Porziņģis laukumā nepažēlo puisīti, kurš savulaik viņu izsvilpa. VIDEO

Jauns.lv

Basketbola fani noteikti atceras vēsturisko brīdi, kā 2015. gadā NBA jauniņo biržā Ņujorkas “Knicks” ar ceturto numuru izvēlējās Kristapu Porziņģi. Atceras arī, kā “Knicks” kaismīgie fani skeptiski uztvēra šādu izvēli, pamatīgi izsvilpjot balto puisi no Eiropas. Šo mirkli, protams, nav aizmirsis arī pats Kristaps.

Basketbola treniņnometnē slavenajam latvietim radās izdevība aci pret aci sastapties ar puisīti, kurš pēc “Knicks” izvēles parādīja izteiksmīgu žestu ar īkšķi uz leju un no vilšanās pat izplūda asarās. Kā vēlāk noskaidrojās, mazais amerikānis panikā krita veltīgi – Porziņģis ir kļuvis par vienu no spilgtākajām zvaigznēm ne vien Ņujorkas klubā, bet arī NBA kopumā.

Tagad, saticies basketbola laukumā ar šo fanu, Kristaps puisīti absolūti nepažēloja. Daži bloki un iespaidīgs bumbas trieciens grozā no augšas bija simboliska un salda Porziņģa atmaksa mazajam Džordanam, kurš viņu pāragri norakstīja. Tas viss, protams, ar draudzīgu latvieša smaidu pret emocionālo basketbola fanu, kurš tagad atzīst, ka Kristaps kļuvis par viņa elku.

   

Kasjauns.lv / Foto: AP/Scanpix/LETA