Šādi izskatījās notikuma vieta, kurā nositās beisbola zvaigzne, kurš grasījās kļūt par tēvu
Maiami "Marlins" komandas līderis kubietis Hosē Fernandezs un viņa dzīvesbiedre gatavojās ģimenes pieaugumam.
Sporta zvaigznes
2016. gada 27. septembris, 12:40

Šādi izskatījās notikuma vieta, kurā nositās beisbola zvaigzne, kurš grasījās kļūt par tēvu

Jauns.lv

Pagājušās svētdienas, 25. septembra, pēcpusdienā pēc Latvijas laika traģiskā ūdens negadījumā gājis bojā viens no labākajiem Augstākās beisbola līgas (MLB) metējiem Hosē Fernandezs, kurš atradās motorlaivā brīdī, kad tā ietriecās Maiami pludmales molā.

Kā vēsta ASV mediji. Floridas drošības dienesti paziņoja, ka apsardze konstatējusi motorlaivu, kas ir uztriekusies Maiami pludmales molam un apgāzusies. Divu cilvēku mirstīgās atliekas tika atrasti uz ūdens, bet vēl viens vīrietis tika atrasts zem laivas. Izmeklētāji noliedz, ka kāds no incidentā iesaistītajiem varētu būt bijis alkohola reibumā, kā galveno nelaimes iemeslu minot ātruma pārsniegšanu. Viens no laivas pasažieriem bija vietējās beisbola komandas Maiami "Marlins" vadošais metējs Hosē Fernandezs.

Kā ziņo Ziemeļamerikas vadošais sporta medijs ESPN, Kubā dzimušais beisbolists ASV nokļuva 2008. gadā, taču pirms tam viņam bija neskaitāmi neveiksmīgi bēgšanas mēģinājumi no komunistiskās valsts. 2011. gadā viņš tika izvēlēts MLB drafta pirmajā kārtā. 2013. gadā Fernandezs tika atzīts par Nacionālās līgas labāko debitantu, kā arī, tāpat kā šogad piedalījās Visu Zvaigzņu spēlē. Pēc aizbēgšanas no Kubas, Fernandezs tikai pagājušgad kļuva par ASV pilsoni. Viņam bija draudzene un pavisam nesenbeisbolists savā Instagram kontā bija paziņojis, ka pāris gaida mazuli.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, EPA/LETA, Reuters/Scanpix/LETA, Instagram