Ļaudis sociālajos tīklos iesmej par Rīgas "Dinamo" uzbrukumu. VIDEO
Liela daļa vainas par rīdzinieku neveiksmēm jāuzņemas arī kluba galvenajam trenerim Normunda Sējējam, kurš vienlaikus ir arī vienības ģenerālmenedžeris - tātad atbildīgais par sastāva komplektāciju.
Hokejs
2016. gada 1. oktobris, 09:43

Ļaudis sociālajos tīklos iesmej par Rīgas "Dinamo" uzbrukumu. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas vienīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" savu devīto sezonu iesākusi tik neveiksmīgi kā nekad, jo Rietumu konferencē atrodas pārliecinoši pēdējā 15. pozīcijā.

Latvijas kluba laukumā parādītais sniegums nav nebūt tik slikts, cik to rāda turnīra tabula, jo spēles kvalitāte un ielaisto vārtu daudzums neatbilst vietai turnīra tabulā, tomēr ir kāds būtisks spēles komponents, kurš šosezon iegāž rīdziniekus. Daudzi hokeja speciālisti runā par muļķīgajiem noraidījumiem un ne pārāk veiksmīgo spēli mazākumā, tomēr galvenais klupšanas akmens ir vārtu gūšana. Dinamieši 14 spēlēs ir guvuši tikai 21 vārtus, tātad - iemet vidēji 1,5 ripas spēlē, kas ir pārliecinoši sliktākais rādītājs konferencē. Ja no šī 21 vārtu guvuma vēl atņemtu piecus, ko rīdzinieki iemeta Austrumu konferences pastarītei Novokuzņeckas "Metallurg" ("Kuzņā" šosezon spēlē praktiski junioru sastāvs), kura sezonā kopumā guvusi tikpat punktu cik "Dinamo", tad skats kļūtu vēl bēdīgāks. Nav tā, ka Latvijas klubs nespētu izveidot vārtu gūšanas momentus, bet to realizēšana ir vairāk nekā katastrofāla. Nieka 4.93% rīdzinieku metienu ir trāpīti vārtos - šajā rādītājā arī pārliecinoši pēdējā vieta visā līgā.

Šo situāciju ir piefiksējuši arī socālo tīklu lietotāji un Guntis Bileskalns izveidojis kuriozu video par Latvijas spēcīgākā hokeja kluba gaitām šosezon. Šis video ieguvis milzu popularitāti Facebook lietotāju vidū.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka arī vakardienas spēlē pret spēcīgo Kazaņas "Ak Bars" bija jau ierastais scenārijs - rīdzinieki guva vienus vārtus ar ko izrādījās par maz, lai pārspētu vienu no Austrumu konferences līdervienībām un piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.


Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA