Jaunākajā amerikāņu seriālā Porziņģi nosauc par krievu. VIDEO
Jādomā, ka "Luke Cage" izpelnīsies popularitāti arī Latvijā, jo šajā seriālā tiek uzsvērts amerikāņiem tik grūti saprotamais fakts, ka Latvija neatrodas Krievijā.
Sporta zvaigznes
2016. gada 3. oktobris, 12:33

Jaunākajā amerikāņu seriālā Porziņģi nosauc par krievu. VIDEO

Jauns.lv

Populārajā interneta filmu vietnē “Netflix” radīts jauns seriāls “Luke Cage” (“Lūks Keidžs), kurā jau seriāla pirmās epizodes pirmajā ainā tiek runāts par populārāko latvieti Ziemeļamerikā Kristapu Porziņģi.

Uz animācijas giganta “Marvel” komiksu pamata veidotā seriāla pirmās epizodes sākumā tiek runāts par Ņujorkas “Knicks” basketbola komandu un Kristapu Porziņģi, kur frizētavā frizieris saviem klientiem cenšas iegalvot, ka jaunais basketbolists esot no Krievijas. Kāds no frizētavas apmeklētājiem gan uzreiz palabo šo kļūdu, darot to ļoti precīzi: “Viņš ir latvietis!”

Porziņģa vārds gan sižetā netiek minēts, tomēr nav jābūt lielam analītiķim, lai secinātu, ka runa ir tieši par latvieti.

“Luke Cage” pirmās sezonas visas 13 epizodes “Netflix” lietotājiem tika nodotas 30. septembrī seriāls izpelnījies ļoti atzinīgus vērtējumus, jo pasaules populārākajā filmu vērtēšanas un salīdzināšanas vietnē tā šā brīža vērtējums ir 8,6 balles no 10, kas ir ļoti augsts rādītājs.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video, Vida Press