Ar Rīgas "Dinamo" uz Habarovsku dodas arī Karsums un Reķis
Viens no Rīgas "Dinamo" šīs sezonas līderiem Mārtiņš Karsums varētu palīdzēt savai komandai Cerību kausa finālā.
2013. gada 18. marts, 14:54

Ar Rīgas "Dinamo" uz Habarovsku dodas arī Karsums un Reķis

Jauns.lv

Uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa finālspēli Habarovskā pret "Amur" pirmdien Rīgas "Dinamo" līdzi devās arī uzbrucējs Mārtiņš Karsums un Arvīds Reķis, informēja Latvijas klubs.

Reķis savainojuma dēļ komandai šosezon palīdzēt gan vairs nevarēs. Izbraukumā "Dinamo" devās 23 hokejistu sastāvā.  

"Dinamo" sastāvā iekļauti trīs vārtsargi ‒ Māris Jučers, Mikaels Telkvists un Kristers Gudļevskis; septiņi aizsargi ‒ Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Porejs un Jēkabs Rēdlihs, kā arī 13 uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Pols Ščehura, Miks Indrašis, Džeimijs Džonsons, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns un Elvijs Biezais.

Sērijā "Dinamo" ir vadībā ar 2:0, un uzvara otrdien paredzētajā spēlē ļaus komandai izcīnīt KHL gandarījuma balvu. Ja "Amur" rezultāta starpību sērijā samazinās, trešdien notiks ceturtā cīņa.

Uz Krievijas Tālajiem Austrumiem "Dinamo" devās ar līgumreisu no Rīgas lidostas. Ceļā komanda pavadīs apmēram 11 stundu un Habarovskā ielidos spēles dienas rītā pēc vietējā laika.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA