"Tieva es izskatos muļķīgi" - aktrise atklāj, kāpēc grib pieņemties svarā
Komēdiju zvaigzne Eimija Šūmere labāk jūtas, ja ir formīgāka. Kad lomas dēļ viņai nācās nokristies svarā, viņa sev nepatika. Galva izskatījusies neproporcionāli liela attiecībā pret ķermeni, kas izskatījies kā sarāvies.
2017. gada 12. marts, 07:42

"Tieva es izskatos muļķīgi" - aktrise atklāj, kāpēc grib pieņemties svarā

Jauns.lv

Gatavojoties filmai „Trainwreck” (2015), aktrisei Eimijai Šūmerei (35) vajadzēja nokristies svarā. Viņai pašai nepatika šī tievā būtne, par kādu bija kļuvusi un aktrise ar steigu atguva agrāko svaru.

Komēdiju zvaigzne Eimija Šūmere jūtas lieliski savā ķermenī un neļaus nevienam apgalvot pretējo. Aktrise ir pamēģinājusi, kā ir būt kalsnai, un secinājusi, ka viņai tas nepiestāv. Viņa vislabāk jūtas (un sev patīk), ja ir nedaudz formīga. Jāpiebilst, ka Šūmere nekad nav bijusi resna un ar lieko svaru, taču nav bijusi arī izstīdzējusi tieva.

Parasti cilvēki izjūt nedrošību, ja nākas apspriest savu svaru. Pasaulē valdošais tievuma kults ir darījis savu, jo pat sieviete, kas necieš no liekā svara, izjūt kompleksus par savu augumu, ja nav tik izdēdējusi kā modeles skatē.

Šāda nedrošība un kompleksi nomoka arī slavenības. Vairumam nepatīk uz sevi skatīties spogulī, ja ir pieņēmušies nedaudz svarā.

Taču aktrise Eimija Šūmere nepieder šādam vairumam. Tieši pretēji, viņai nepatīk pašai savs atspulgs spogulī, ja ir nokritusies svarā!

„Kāds man reiz paskaidroja, tā: ‘Tas lai tu zinātu, Eimij, – nekāda spiediena, bet, ja svērsi vairāk nekā 140 mārciņas (63.5 kg), tas dursies cilvēkiem acīs’,” padomdevēja vārdus atceras Eimija.

 

„Es uzķēros.... Es nokritos svarā,” šos vārdus Šūmere attiecinājusi uz laiku, kad gatavojās lomai 2015. gadā iznākušajā komēdijā „Trainwreck”. Kad komiķe zaudēja vairākus kilogramus svara, viņa nejutās gandarīta par sasniegto.

„Kalsna es izskatos muļķīgi,” secina Šūmere. „Mana galva paliek tajā pašā izmērā, bet ķermenis it kā saraujas... Nevienam tas nepatika. Tievums man neizskatās glīti.”

Tiklīdz darbs pie filmēšanas bijis galā, aktrise ķērusies pie „ēšanas aiz atriebības”, lai atgūtu svaru, ko bija zaudējusi.

Šūmere savā ķermenī jūtas ļoti pašpārliecināti un no citu uzskatiem neietekmējas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press