Žurnāls "Pastaiga" prezentē ikgadējo labākās jaunās kosmētikas topu
2017. gada 24. februāris, 15:57

Žurnāls "Pastaiga" prezentē ikgadējo labākās jaunās kosmētikas topu

Jauns.lv

Žurnāla Pastaiga komanda, lasītāji un kosmētikas jomas profesionāļi jau 11 pavasari tikās, lai prezentētu labākās jaunās kosmētikas topu. Trešdien, 22. februāra pēcpusdienā universālveikalā Stockmann tika apbalvoti iepriekšējā gada labākie jaunumi kosmētikā Pastaigas ekspertu vērtējumā.

Žurnālā atrodamajā topā Pastaiga izceļ savus favorītus kosmētikas un parfimērijas jomā – efektīvākos, glītākos, kvalitatīvākos, interesantākos, aromātiskākos, visvairāk baudas sniedzošos un visērtāk lietojamos skaistumkopšanas līdzekļus 11 nominācijās. Savukārt vienam žurnāla lasītājam ir iespēja laimēt īpaši lielu un vērtīgu balvu – visas topā iekļautās kosmētikas kolekciju, kuras vērtība ir aptuveni 4500 eiro. Pilns kosmētikas tops ar speciālistu komentāriem un produktu aprakstiem, kā arī informāciju par to kā laimēt kosmētikas kolekciju atrodams aktuālajā marta numurā, kas pieejams visās preses tirdzniecības vietās.

Šogad žurnāls Pastaiga var lepoties ar jaunu skaistuma redaktori Unu Ulmi, kura kopā ar komandu ir galvenā topa veidotāja. “Kā jau katru gadu, topam tika nominēti tikai 2016. gada jaunumi Latvijas skaistumkopšanas tirgū. Atslēgas vārdi, kurus gribētos izcelt, raksturojot šī gada tendences, ir drosme un inovācijas. Lai arī ārējam veidolam mūsdienās ir liela nozīme, mūsu uzmanības centrā bija pats produkts – tā sastāvs, iedarbība, tekstūra, sajūtas, aromāts.”

„Vairāku mēnešu garumā kopā ar ekspertiem pētījām, smaržojām, smērējām, klājām un krāsojām visus topam iesniegtos produktus. Ar pārliecību varam sacīt, ka pilnīgi visi produkti ir izmēģināti un pārbaudīti uz savas ādas. Protams, mums katram ir savas vajadzības, ādas tips, smaržu gaume un matu struktūra, taču labas kvalitātes produkts siena kaudzē nepazudīs. Tāpēc ļoti ceram, ka par produktiem sniegtā informācija un ekspertu viedoklis būs noderīgs ikvienam, kurš interesējas par skaistumkopšanu,” saka Una Ulme.

Šī gada topa jaunums ir vienpadsmitā nominācija (iepriekš bija desmit), kas izveidota tāpēc, ka tirgū ievērojami paplašinājies tieši vīriešiem domātās kosmētikas klāsts. Pēdējos gados aktuālā Barbershop jeb specializētu vīriešu salonu tendence atspoguļojas arī kosmētikas piedāvājumā. Vīrieši sāk pievērst vairāk uzmanības savam izskatam, bez sejas un ķermeņa kopšanas piedomā arī par bārdas kopšanu. Tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka vīriešu smaržu kategoriju šogad papildina arī kosmētikas nominācija.

Ņemot vērā kosmētikas zīmolu lielo interesi par dalību mūsu topā, šogad nolēmām pieaicināt vairāk ekspertu. Līdzās Pastaigas komandai – galvenajai redaktorei Initai Saulītei-Zanderei, Pastaiga.ru redaktorei Jeļenai Vlasovai un skaistuma redaktore Unai Ulmei – produktus vērtēja Izdevniecības Rīgas Viļņi valdes priekšsēdētāja Aija Simsone, dermatoloģe Lauma Valeine, modes eksperte Maija Silova, TV personība Grēta Gorjučko, modele Beāte Stivriņa, aktrise Maija Doveika un aktieris Andris Bulis. 

Žurnāls Pastaiga un Izdevniecība Rīgas Viļņi šogad svin divdesmito pastāvēšanas jubileju.

Izdevniecība Rīgas Viļņi divdesmit darbības gados kļuvusi par vienu no vadošajām preses izdevniecībām Latvijā, kā arī ar nozarē līdz šim nebijušiem panākumiem veiksmīgi uzsākusi darbību visā Baltijā. Atbilstoši mūsdienu dzīves ritmam izdevumi pieejami ne tikai drukātā, bet arī digitālā formātā internetā un pasaules lielākajos mobilo aplikāciju veikalos – App Store un Google Play. Izdevniecība sasniedz katru trešo preses lasītāju un katru ceturto interneta lietotāju Latvijā!

Kopā tiek izdoti 16 žurnāli, trīs laikraksti un divi interneta ziņu portāli: Rīgas Viļņi, Patiesā Dzīve, 100 labi padomi, Kas Jauns, Kas Jauns Avīze, OK!, Pastaiga, Pastaiga.ru, 9VĪRI, Tautas Veselības Avīze, Laimīgā Programma, Otkrito, Mīklas, Laimīgās Mīklas, Likums un Taisnība, Ko Ārsti Tev Nestāsta, Ko Gydytojai Tau Nepasako, Mida Arstid Sulle Ei Raagi, Čto vrači vam ne govorjat,

www.kasjauns.lv

,

www.otkrito.lv

. Papildus tiek izdoti arī dažādi tematiskie žurnālu speciālizdevumi.


Karlīna Timofejeva / Foto: Ingus Bajārs