Ziedu dāvanas - uzmanības un mīlestības apliecinājums
Ziedu bāze Florexshop.lv
2023. gada 24. novembris, 09:00

Ziedu dāvanas - uzmanības un mīlestības apliecinājums

Reklāmas projekts

Kādus ziedus dāvināt svētku dienās?

Dāvināt ziedus svētkos vai vienkārši izrādīt uzmanību ar ziediem bez šaubām ir skaista tradīcija, kas tik ļoti priecē un rosina jūtas. Īpaša uzmanība tiek pievērsta tam, kādus ziedus dāvināt, atbilstoši svētku dienās.

Vai Jūs zinājāt, ka visiem svētkiem tradicionāli atbilst konkrēta ziedu šķirne? Šāda īpaša pieeja palīdzes pasvītrot unikālo atmosfēru un attieksmi pret cilvēku, kuram vēlaties pasniegt tik patīkamu dāvanu. Bet neatkarīgi no tā, vai ir īpašs iemesls, vai nav, Jūs varat pasniegt brīnišķīgus ziedus. Tas palīdzēs aprakstīt visas Jūsu jūtas pret saņēmēju. Bet dažādiem svētkiem parasti izvēlas noteiktus ziedus. 

  • Mātes dienā var iepriecināt ar tādiem ziediem kā peonijas, neļķes, rozes vai vienkārši mammas iecienītākiem ziediem.
  • Piedzimstot bērniņam tiek pasniegti dažādu toņu ziedi. Šajā gadījuma svarīgs ir jaundzimušā dzimums: ja tas ir zēns, tad ir piemēroti purpursarkani vai zili ziedi, ja meitene, tad sarkani vai rozā.
  • Mimozas un tulpes ir ierasts dāvināt Starptautiskajā sieviešu dienā.
  • Savukārt, rozes, lilijas un peonijas labi papildinās izlaiduma vakaru.
  • Rozes parasti dāvina arī jaunlaulātajiem.
  • Asteres un krizantēmas ir lieliski piemērotas skolotājiem Zinību dienā.

Mūsu mājaslapā Jūs varat pasūtīt ziedus un būt droši, ka tos piegādās ātri un savlaicīgi. Izmantojiet mūsu pakalpojumus un Jūs sagādāsiet lielu prieku saviem tuviniekiem, draugiem un kolēģiem!

Ziedu bāze Florex

Lai izveidotu ziedu pušķi, Jums ir nepieciešami ziedi, iepakojuma materiāli un dekoru elementi. To visu var atrast Florexshop.lv ziedu bāzē, jo tieši šeit Jums izveidos burvīgus ziedu pušķus un kompozīcijas.

Ja Jums joprojām ir šaubas par to, kādus ziedus dāvināt vienā vai otrā gadījumā, sazinieties ar mums. Mūsu pieredzējušie floristi palīdzēs Jums izvēlēties ziedu pušķi vai sastādīt ziedu kompozīcijas kas atbilst Jūsu individuālajai vēlmei.

Pie mums strādā tikai profesionāļi, kuri ir patiesi iemīlējušies savā darbā. Floristi ar daudzu gadu pieredzi spēj īstenot jebkuras sarežģītības projektus, sākot ar neliela ziedu pušķa izveidošanu un beidzot ar ziedu kompozīcijām, kāzu floristiku, tematisku floristiku un noformēšanu.

foto: unsplash.com

Ziedu piegāde

Mūsu ziedu bāzē Florex Jūs varat pasūtīt ziedus ar piegādi. Lai to izdarītu, Jums vienkārši jāizvēlas ziedu pušķis, kas Jums patīk, un jāveic pasūtījums.

Puķu bāze Florex piedāvā milzīgu grieztu ziedu un telpaugu izvēli. Mēs sadarbojamies un iepērkam ziedus tikai no labākajiem ziedu audzētājiem.

Vairumtirdzniecības bāzē mēs atvērām arī ziedu interneta veikalu. Tagad Jūs varat iegādāties ziedu pušķi par vairumtirdzniecības cenu!

  • Ziedi kastē – tā ir lieliska dāvana, kas piemērota jebkuram pasākumam. Tāda kompozīcija izskatās stilīga un to ir ļoti ērti transportēt, jo kaste lieliski aizsargā ziedus no bojājumiem.
  • Ziedu pušķi - ziedu bāzes Florex interneta veikalā Jūs varat iegādāties skaistu svaigu ziedu pušķi. Mēs piedāvājam daudz dažādu kompozīciju. Katalogā ir atrodami skaisti gatavi ziedu pušķi no visdažādākajiem ziediem: rozēm, gerberām, krizantēmām, kallām, u.c. Visas kompozīcijas ir pelnījušas Jūsu uzmanību!
  • Grieztie ziedi - Florexshop.lv piedāvā griezto ziedu plašu izvēli par pieņemamām cenām un ar garantētu augstu kvalitāti.

Mūsu prioritātes vienmēr bija sniegto pakalpojumu un piedāvāto produktu lieliska kvalitāte, kā arī augsts pakalpojumu līmeņa nodrošināšana. Mūsu mājaslapā ir plašs ziedu klāsts par izdevīgām cenām. Jūs varat izvēlēties kompozīciju jebkuram notikumam, un mūsu kurjeri piegādās to noteiktajā laikā.

Mēs esam vērsti uz to, lai pircēji būtu apmierināti un atgrieztos pie mums atkal un atkal!