Džinsa apģērbs šajā sezonā atkal modē! FOTO
2015. gada 5. maijs, 19:10

Džinsa apģērbs šajā sezonā atkal modē! FOTO

Jauns.lv

Džinsu apģērbs piedzīvo savu kārtējo renesansi. Šajā sezonā tā ir viena no galvenajām modes aktualitātēm, ko iecienījušas arī ārzemju un pašmāju zvaigznes.

Plēstie džinsi

Kinolentes Greja 50 nokrāsas zvaigzne Dakota Džonsone manīta Ņujorkas ielās plēstos džinsos, kas šajā pavasarī ir īpaši aktuāli. Koptēlu papildina platmale un tumšas saulesbrilles.

Kļošenes 70. gadu stilā

Aktrise Džuliana Mūra iejūtas 70. gadu tēlā, izvēloties džinus ar paplatinātu apakšējo daļu un kurpes uz koka platformas.

Viscaur denim

Viena no karstākajām sezonas aktualitātēm ir ģērbties viscaur džinsa apģērbā, kā to dara aktrise Keita Hadsone. Spicpurnu laiviņas piešķir koptēlam sievišķību un eleganci.

Oversize džinsu jaka

Pašmāju modele Agnija Grigule demonstrē vēl vienu sezonas aktualitāti – apjomīgu oversize vintage stila džinsu jaku 80. gadu disko stilā.

Šauri skinny džinsi

Ja ir tik slaidas kājas kā Amalai Klūnijai, droši var izvēlēties piegulošus skinny džinsus. Komplektā ar kurpēm uz platformas tas vizuāli kājas padara vēl tievākas un garākas.

Aktuāli arī vīriešiem

Arī vīriešiem ieteicams dažādot garderobi ar neierastiem džinsu modeļiem, kā to dara mūsu TV zvaigzne Renārs Zeltiņš. Leoparda raksts uz sportiskajiem apaviem – lielisks un stilīgs akcents.

Una Ulme, žurnāls „Kas Jauns” / Foto: Vida Press, Eduards Paņičevs