62 gadus vecā skaistule Brinklija sāk slēpt rokas no fotogrāfiem. FOTO
Modele Kristija Brinklija nevēlas, ka rokas nodotu viņas patieso vecumu.
2016. gada 18. decembris, 12:30

62 gadus vecā skaistule Brinklija sāk slēpt rokas no fotogrāfiem. FOTO

Jauns.lv

Septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados populārā supermodele Kristija Brinklija (62) saviesīga pasākuma apmeklējumam izvēlējusies kleitu ar kabatiņām, un pozējot fotogrāfiem, visu laiku slēpa tajās rokas.

Fani un skauģi allaž ar apbrīnu secina, ka vienmēr smaidīgajai blondīnei Kristijai Brinklijai izdevies neiespējamais – pavērst laiku atpakaļ. Aplūkojot modeles fotogrāfijas, viņai var dot uz pusi mazāk gadu! Tomēr nekas tik ļoti nenodod patieso vecumu, kā rokas. Diemžēl tas attiecināms arī uz skaisto Kristiju Brinkliju. Taču supermodele atradusi veidu, kā no tā izvairīties. Pēdējā laikā viņa izvēlas tērpus ar kabatām, kurās slēpj patieso vecumu nodevīgo nododošās rokas. Tā bija arī „FN Achievement Awards” ceremonijas vakarā Ņujorkā, ko Kristija apmeklēja zilā mini kleitā ar kabatiņām. Tērpam modele bija pieskaņojusi sudrabotas kurpes un zīmola „YSL” somiņu.

Trīs bērnu māmiņa izdevusi grāmatu „Timeless Beauty: Over 100 Tips, Secrets, and Shortcuts to Looking Great” („Mūžīgs skaistums: vairāk nekā 100 padomu, noslēpumu un triku, kā izskatīties labi”), kurā ar lasītājiem dalās savos skaistuma noslēpumos. Kristija apgalvo, ka jaunavīgo izskatu viņai palīdz saglabāt veģetārs uzturs, ko viņa ievēro jau kopš pusaudzes gadiem, kā arī atteikšanās no botoksa injekcijām un pozitīvs skatījums uz dzīvi.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press