2020. gada 2. janvāris, 05:47

"Moschino" gigantisko mugursomu mode saceļ īstu vētru soctīklos

Marika Džule

Jauns.lv

Svaigākā itāļu modes nama "Moschino" skate kārtējo reizi šokē. "Moschino" radošais direktors Džeremijs Skots (Jeremy Scott) Ņujorkas Tranzīta muzejā prezentējis kolekciju, kuru papildina lielizmēra mugursomas, rokassomas un citi aksesuāri. Vienaldzīgo nav, sociālais tīkls "Twitter" modes skates iespaidā burtiski vārās, un īpašu sašutumu izpelnījušās tieši milzīgās mugursomas.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Moschino modes skate Pre-Fall 2020, Ņujorkas Tranzīta muzejā, 2019

Metro stacija vairs nav tikai sabiedriskā transporta pietura vai satikšanās punkts steidzīgiem pilsētniekiem. Izrādās - tā spēj kalpot kā pazemes platforma augstās modes demostrācijai, un to spilgti pierāda "Moschino" jaunākais veikums.

Iedvesmojoties no rosīgās pilsētvides, ielu kultūras kopumā, piedaloties stieņa dejotājiem un augstas klases modelēm, tapusi iespaidīga un svaiga, dažādām reakcijām apvīta modes kolekcija.

Sava dizaina rokraksts, kuru izveidojis atpazīstamais modes mākslinieks Džeremijs Skots, vienmēr iekļauj tiekšanos pēc pārspīlējumiem, novitātēm, trāpīgas ironijas un humora.

Lielizmēra "Moschino" aksesuāru tendences, kā prognozēts, izraisa zibenīgu reakciju arī vietnes Twitter lietotāju vidū:

@indigoblue8882  izsakās: "Lūdzu, nekāpiet vagonā ar šo somu, :D, šeit pilnībā trūkst brīvas vietas".

@jenchung komentē: "Tas ir kā @Moschino būtu ieskatījies manos dziļākajos, tumšākajos nakts murgos, ar vēlmi mani vajāt mūžīgi mūžos #wethecommuters."

@heymark iestarpina: "Lenijs Kravics jau ceļā pēc jaunā stila papildinājuma."

@Tor_H ironizē: "Es ienesu Jaunajā gadā savu emociju bagāžu"