foto: Instagram
Supermodeles nenoveco. 65 gadus vecā Kristija Brinklija pludmalē pozē bikini un atpūšas ar savām skaistajām meitām
2019. gada 23. maijs, 06:11

Supermodeles nenoveco. 65 gadus vecā Kristija Brinklija pludmalē pozē bikini un atpūšas ar savām skaistajām meitām

Jauns.lv

Jā šādi iespējams izskatīties 65 gados, neviena daiļā dzimuma pārstāve par gadiem vairs nesatrauktos. Bijusī supermodele Kristija Brinklija ar meitām devusies brīvdienās uz siltajām salām un sociālajos tīklos publiskojusi bildītes, kur redzama pludmalē, tērpusies bikini.

Pēc jaunāko brīvdienu fotogrāfiju publiskošanas 65 gadus vecā supermodele un aktrise Kristija Brinklija var būt droša, ka uz viņu skaudībā nolūkojas vēl vairāk cilvēku nekā līdz šim. Mūžam jaunā Brinklija saviem „Instagram” bloga sekotājiem atrādījusi fotogrāfiju sēriju, kurā redzama guļam liedagā okeāna krastā, tērpusies miniatūrā bikini. Pati modele, galvu atliekusi smaida, bet viļņi veldzē viņas kājas.

Pie fotogrāfijām Kristija pierakstījusi nelielu „paskaidrojumu”, par to, kāds ir viņas „perfektais rīts”. Tas ietver peldi līdzās zivtiņām un pelikāniem, un ļauj baudīt siltus saules starus.

Brīvdienās kopā ar Kristiju Brinkliju devušās arī abas modeles meitas – 33 gadus vecā Aleksa Reja Džoela un 20 gadus vecā Seilore Brinklija Kuka. Kristijai ir arī dēls Džeks Brinklijs Taubmens, kurš ir 23 gadus vecs.

Arī supermodeles skaistās meitas sociālajos tīklos atrādījušas fotogrāfijās, kā viņas pavada laiku brīvdienās.

Lai gan dāmas nenosauc konkrētu vietu, kur atpūšas, vienu no fotogrāfijām Seilore atzīmējusi ar tēmturi „Tērksas un Kaikosas”.

Kristijas fotogrāfijas karjeras laikā rotājušas vairāk nekā 500 glancēto žurnālu vākus. Viņas fotogrāfijas uz „Sports Illustrated” vāka bijušas trīs gadus pēc kārtas – 1979. gadā, 1980. gadā un 1981. gadā. Šo Brinklijas rekordu līdz šim nav izdevies pārspēt nevienai citai skaistulei.

Kristija Brinklija 1982. gadā

Supermodele Kristija Brinklija 1982. gadā. Tolaik modelei bija 28 gadu.

gallery icon

25 gadu (!) garumā Kristija bija kosmētikas zīmola „Cover Girl” reklāmas seja. Arī šis ir rekordilgs līgums, ko jebkāda kompānija noslēgusi ar modeli.

Kristija Brinklija arīdzan filmējusies filmās un seriālos, sarakstījusi grāmatas, un pati darbojusies kā fotogrāfe.

Mūžam jaunā Kristija Brinklija

gallery icon

Supermodele četras reizes ir bijusi precējusies un ir mamma trim bērniem. Par spīti solīdajam vecumam un trīs iznēsātiem bērniem, viņa aizvien izskatās fantastiski, lai gan pati apgalvo, ka īpašu skaistuma noslēpumu neesot. „Ticiet man, es dievinu šokolādes saldējumu! Tikai tādu, kas nav gatavots no produktu aizvietotājiem. Ja to ēdu, tam jābūt gatavotam tikai no īsta piena un īsta saldā krējuma!” – tā apgalvo mūžam jaunā Brinklija.

View this post on Instagram

Heavenly peace

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on

Kristija ir veģetāriete un pārtikā lieto daudz graudaugu un pākšaugu. „Es kļuvu par veģetārieti 12 gadu vecumā. Pēc tam pārliecināju arī mammu un tēti kļūt par veģetāriešiem, un vēlāk arī brāli,” atceras Brinklija. „Es cenšos katru dienu ēst pēc iespējas dažādāku krāsu produktus. Šādi es uzņemu visus nepieciešamos vitamīnus.”

View this post on Instagram

Servin up some self luv

A post shared by Sailor (@sailorbrinkleycook) on

Brokastīs supermodele parasti ēd pilngraudu putru ar ogām, pusdienās – zaļos salātus, bet vakariņās – pastu. Kristija ļoti reti lieto alkoholiskos dzērienus. Viņa regulāri nodarbojas ar jogu, pilātēm, dejo un dodas garās pastaigās pa liedagu.

View this post on Instagram

Island Nights With my Moonbeam

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on