foto: Instagram
Raivis Vidzis bildinājis savu draudzeni Madaru
Raivis un Madara atpūtas brīdī.
2019. gada 21. maijs, 10:38

Raivis Vidzis bildinājis savu draudzeni Madaru

Jauns.lv

Bijušais spēkavīrs, tagad aktieris un fitnesa treneris Raivis Vidzis bildinājis savu draudzeni Madaru Ozolu.

Par priecīgo notikumu Madara pati pavēstījusi sociālās saziņas tīklā "Instagram".

"Ilgi domāju, palielīties vai nē...Nu labi, tas ir privāts notikums, bet nevaru nepadalīties..." tā savu ierakstu iesāk Madara. "Vienu rītu pamostos un domāju...man naktī bija tāds sapnis. Aizeju uz darbu un meitenēm stāstu sapni, kurā mani bildināja, protams, ar meitenēm hihi-haha par to visu, bet tās sajūtas bija tik interesantas, ka nespēju par to nedomāt visu dienu, strādāju un domāju."

"Pēc darba bijām plānojuši vakariņas, aizgājām, pieēdām pilnus punčus un braucām mājās. Tad piestājām pie Daugavas paskatīties skaistus skatus un TAD notika neticamais- bildinājums. Apjuku pamatīgi. Likās, ka vēl sapņoju un vēl joprojām neticēju... Kā tas varēja notikt... Tas bija īpašs mirklis...," atminas Madara, kas Raivi, protams, teikusi jāvārdu. "Tā mīlu un lepojos ar to, kas man ir. Nesaprotu, kā man ir tā paveicies," piebilst viņa, fotogrāfijā demonstrējot arī Vidža pasniegto saderināšanās gredzenu.

Vidzis savulaik jau ir bijis precēts vīrs. 2017. gada oktobrī viņš šķīra laulību ar Latvijas Sporta pedagoģijas pasniedzēju Aleksandru Čupriku, ar kuru precējies bija pat divas reizes. Tomēr arī tas neglāba laulību no izjukšanas.

Raivis Vidzis sarunājas ar Dāvidu

Spēkavīrs, šovmenis un aktieris Raivis Vidzis sarunā ar modes mākslinieku Dāvidu.

gallery icon