foto: AP/Scanpix
Pārsteidzošākās lietas, ko slavenas sievietes slēpj savās somiņās
2019. gada 11. marts, 07:01

Pārsteidzošākās lietas, ko slavenas sievietes slēpj savās somiņās

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Somu saturs ir neredzams, noslēpums, intriga un intīms jautājums. Tomēr dažas populāras sievietes ir atklājušas to, ko citas slēpj, un pat visdīvainākās lietas.

Treniņbikses

To, cik aktrisei Annai Ferisai ir svarīgs komforts, pierāda arī viņas rokassomas saturs. Treniņtērps vienmēr esot līdzi somā, jo īpaši lidošanas rokas bagāžā: „Kad iekāpju lidmašīnā, uzreiz pārģērbjos. Visbiežāk vienā melnas krāsas treniņtērpā.”

foto: Broadimage/REX/ Vida Press

Pelītes

Seriāla New Girls aktrise Hanna Simone somiņā glabājot rotaļu pelītes… par laimi, savam kaķim. „Mana rokassoma izskatās kā peļu ģimenes mājvieta. Katru reizi, kad ieraugu veikalos kaķa rotaļu pelīti, iegādājos.”

foto: BKGD / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
foto: AP/Scanpix

Slaims

Tā kā aktrise Bizija Filipsa ir divu meitu mamma, ir tikai pašsaprotami, ka viņas somā atrodas dīvainas lietas. Piemēram, meitas Bērdijas iecienītākais slaims: „Bērdija ir izaugusi, un rotaļlietas viņu vairs neaizrauj. Tagad tā ir bērnu modes lieta – slaims.”

foto: Mike Reed/ACE Pictures/REX/ Vida Press
foto: Vida Press

Klienta karte

„Lai gan videofilmu veikals Blockbuster vairs neeksistē, kā dārgumu glabāju tā klienta karti. Tīnes gados no turienes tik bieži tiku izdzīta, un, karti iegūstot, sev apsolīju, ka no tās vairs nekad neatbrīvošos,” savu relikviju atklājusi sabiedrības dāma Nikola Ričija.

foto: Chelsea Lauren/WWD/REX/ Vida Press
foto: Vida Press

Radiācijas bloķētājs

Kā jau dabiskās kosmētikas Kora Organics dibinātājai, modelei Mirandai Kerai ir jārūpējas par veselīgu dzīvesveidu. Un viens no paņēmieniem ir somā nēsāt līdzi radiāciju bloķējošu izstrādājumu: „Ir tāda lieta, to sauc Tilys Biotech, ko uzlīmēju uz telefona, un tas palīdz pret elektromagnētiskajiem laukiem.”

foto: Starmax/PA Images
foto: Vida Press

Haizivs zobs

Kā pienākas sliktajai meitenei, reslinga cīkstones Rondas Rouzijas somā kā talismans vienmēr līdzi ir haizivs zobs. „No Discovery Uncaged speciālraidījuma filmēšanas mans ieguvums ir haizivs zobs, ko nēsāju sev līdzi un glabāju naudas makā.”

foto: Vida Press
foto: Caters News Agency

Avokado

„Šobrīd manā somā ir avokado. Tā nav gluži vienkāršākā un ērtākā pārtika, bet zināju, ka būs steidzīga diena, un mājās nebija augļu,” savas pusdienas somiņā atklāj aktrise Megija Greisa.

foto: AP/Scanpix
foto: AFP/Scanpix

Sezama sēklas

Modele, TV šovu vadītāja Taira Benksa esot ļoti prasīga ēdiena izvēlē. Un tāpēc viņai somiņā līdzi esot sezama sēklas: „Maltīti ieturu burgeru ēstuvē, kur gaļai pieliek pārāk maz garšvielu. Tāpēc man plastmasas maisiņā ir līdzi sezama sēklas, kuras vienmēr uz restorānu ņemu līdzi.”

foto: Greg Pace/BEI/REX/ Vida Press
foto: Vida Press

Sāls

Arī aktrisei Kristenai Bellai ir izsmalcinātas garšas kārpiņas. Viņasprāt, Maldon jūras sāls spēj uzlabot ikviena ēdiena garšu: „Sāls ēdienam liek garšot daudz labāk. Vīrs smejas, ka ņemu to līdzi somiņā. Bet pasakiet man, kurš ir īstais ieguvējs?!”

foto: MediaPunch/REX/ Vida Press
foto: Vida Press