foto: Vida Press
To viņi sauc par lielāko izgāšanos: slavenības atklāj stila kļūdas, kuras rūgti nožēlo
Deivids un Viktorija Bekhemi.
2019. gada 11. janvāris, 10:15

To viņi sauc par lielāko izgāšanos: slavenības atklāj stila kļūdas, kuras rūgti nožēlo

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai arī slavenībām ir savas stilistu un dizaineru komandas, arī tās nav imūnas pret neveiksmīgām modes izvēlēm, kuras pēc gadiem ir jānožēlo.

Modes upuris

Aktrise Eva Longorija par savu lielāko stila kļūdu uzskata ādas tērpu, ko 2001. gadā vilkusi uz filmas Kapeņu izlaupītāja pirmizrādi. „Izskatās, it kā es dotos uz karnevālu. Eva, vai tiešām nevarēji beigt valkāt saīsinātos krekliņus, vai tiešām šie krekliņi bija jāvelk uz katru sarkanā paklāja pasākumu?” par kailā vēdera modes desmitgadi retoriski sev vaicā aktrise.

foto: CAMERA PRESS/Sarah DeBoer / AFF / Vida Press

Iesācēja kļūdas

Tas, ko mūziķe un aktrise Selēna Gomeza vairs nevēlētos vilkt, ir pirmie filmu prezentāciju tērpi: „Uz pirmajiem pasākumiem ierados augumam piegulošos džinsos un kedās. Jutos stilīga un forša, un zinu, ka stilisti bija šausmās. Nekad vairs!”

foto: Vida Press

Pārcentās

Kļūdās pat paši stilīgākie. Arī dizainere Viktorija Bekhema un bijušais futbolists Deivids Bekhems. „Uz šiem Versace zīmola apģērbiem atskatos, smejos un brīnos – kāpēc? Kas mums toreiz notika galvā?” šausminās Deivids.

foto: Vida Press
Deivids un Viktorija Bekhemi.

Iedomības atmaksa

Modele, modes ikona Aleksa Čanga modes žurnālu lappusēs ir izslavēta sava oriģinālā, relaksētā stila dēļ. Bet, kā izrādās, slava un ambīcijas 2010. gadā ir likušas pieļaut arī neveiksmes: „Mani sāka aicināt uz modes skatēm, un likās, ka es nevaru nošaut greizi. Kļuvu iedomīga un izdomāju, ka esmu spējīga ieviest modes tendences. Bet mērķī netrāpīju.”

Viņa netrāpīja ar mežģīņu velosipēdistu šortiem (starp citu, pateicoties Kimai Kardašjanai, tie tagad, pēc septiņiem gadiem, ir aktuāli) un zīmola Chanel žaketi.

foto: Vida Press

Divi zaudējumi

Kad nākamajā dienā pēc 2001. gada Oskara balvas pasniegšanas ceremonijas aktrise Keita Hadsone sevi ieraudzīja sliktāk ģērbto aktrišu topos, viņa bija pārsteigta: „Biju 21 gadu jauna, un mani ģērba Stella Makartnija – jutos kā pasaulē stilīgākā sieviete! Bet nākamajā rītā pamodos bez balvas uz naktsskapīša un TV uzzināju, ka esmu visos sliktāk ģērbto slavenību topos.”

Tomēr šī kleita vēl aizvien karājoties viņas skapī un ir vilkšanai gatava, vienīgi nu komplektā ar citu matu sakārtojumu.

foto: Donato Sardello/Penske Media/REX/ Vida Press

Ambīcijas

Tikai šobrīd aktrise un mūziķe Ešlija Tisdeila ir sapratusi, ka personīgā stila izveidē nevar paļauties uz filmu, jo īpaši Disney studijas garderobi: „Uz filmas The Incredibles 2004. gada pirmizrādi biju uzvilkusi jocīgus kamuflāžas svārkus ar kaut kādu jocīgu rozā, spalvainu izstrādājumu. Es pat nezināju, kas tas ir, un tā vietā, lai to pareizi uzvilktu, vēlējos apjozt sev diagonāli pāri. Šajā mirklī nekas cits neatliek, kā vienīgi par sevi pasmieties.”

foto: Picture Perfect/REX/ Vida Press

Neglītais komforts

Lai arī aitādas Ugg zābaki atkal ir aktuāli, tie aktrises Džulianas Hjū atmiņās izraisa šausmas un skumjas: „Jā, es vienmēr un ar visu valkāju Ugg zābakus. Briesmīgi!”

foto: Vida Press

Tumsonības fāze

Kā visi jaunieši, arī mūziķis Niks Džonas esot izdzīvojis „šausmu periodu” grupas Jonas Brother laikos: „Mums visiem bija uznākusi Ed Hardy tetovējumu apģērbu fāze, kurā cepure, T krekls un apavi, ja paveicas – arī bikses, bija Ed Hardy. Tumsonība. Ir jāiziet cauri ugunij, lai saprastu, ko valkāt, lai neizskatītos kā prātā sajucis.”

foto: FilmMagic