foto: Instagram
Holivuda aiztur elpu: indiešu aktrise Prijanka Čopra savās kāzās greznojas ar fantastisku 23 metrus garu plīvuru
2018. gada 5. decembris, 13:53

Holivuda aiztur elpu: indiešu aktrise Prijanka Čopra savās kāzās greznojas ar fantastisku 23 metrus garu plīvuru

Jauns.lv

Aktrises Prijankas Čopras (36) un mūziķa Nika Džonasa (25) kāzas viņu radinieki un draugi svinēja vairākas dienas, un, kaut arī pirmās bildes no pasākuma soctīklos parādījās jau svinību laikā, ar oficiālajiem foto pāris ir padalījies tikai tagad. Kāzas nosvinētas patiesi grezni, un līgava ar savu apbrīnojami skaisto dizainera Ralfa Lorēna darināto kleitu ar 23 metrus garo plīvuru ir pārspējusi pat Holivudas filmās redzēto.

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas vīrs Niks Džonass kāzu dienā

gallery icon

Patlaban oficiālajos foto redzamas divas Prijankas kāzu kleitas - viena ir sniegbalta kleita, kas veidota eiropiešu tradīcijās, otra - grezns rubīnkrāsas indiešu tērps.

Prijankas Čopras un Nika Džonasa kāzas

Sestdien notikušajai kristiešu kāzu ceremonijai svētdien sekoja hindu tradīcijās ieturētas svinības. Niks Džonass un Prijanka Čopra kāzas svinēja nedēļas garumā.

gallery icon

Potenciālās līgavas viņu var tikai apskaust - kāzu tērpiem Prijanka Čopra patiesi nav skopojusies. Kristīgajā kāzu ceremonijā, kas notika sestdien, Prijanka tērpusies Ralfa Lorēna darinātā līgavas kleitā ar gandrīz 23 metrus garu plīvuru.

Lai uzšūtu šo tērpu, kura pamatā ir tills un mežģīnes, vajadzējis gandrīz divtūkstoš stundu. Īpašs akcents kleitai bija neskaitāmās perlamutra podziņas tērpa priekšējā daļā, kuru vērtība ir divi miljoni ASV dolāru.  

Tradicionālajai indiešu ceremonijai Prijanka bija izvēlējusies indiešu sieviešu tērpu, kas raksturīgs attiecīgajam reģionam. To darinājis vietējais modes nams Sabyasachi Mukherji.

Apģērbs bija rotāts ar izšuvumiem un dārgakmeņiem. Līgavas tēlu papildināja izsmalcināti juvelierizstrādājumi - Chopard baltā zelta kaklarota ar briljantiem bumbiera formā.

View this post on Instagram

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on