foto: STARMAX / BACKGRID/ Vida Press
Treniņbiksēs - uz operu?! Sporta bikses tagad ir modīgs un šiks apģērbs
Modele Sofija Riči.
2018. gada 20. novembris, 06:02

Treniņbiksēs - uz operu?! Sporta bikses tagad ir modīgs un šiks apģērbs

Žurnāls "Kas Jauns"

Izsmalcinātāko garderobes lietu topā treniņbikses neierindojas. Tomēr, pateicoties influencerēm, blogerēm un slavenībām, tās ir kļuvušas par modīgu, šiku ikdienas garderobes sastāvdaļu. Slavenības, kuras treniņbiksēm liek izskatīties lieliski!

Sievišķība

TV realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kas ir precējusies ar mūziķi un dizaineru Kanji Vestu, ir viena no tām sievietēm, kurai treniņtērps (jo īpaši no vīra zīmola Yeezy) ir kļuvis par neatņemamu stila sastāvdaļu. Viņas izpildījumā treniņbikšu raupjais, bezformīgais siluets kļūst sievišķīgs komplektā ar garumā saīsinātiem krekliņiem uz smalkām lencītēm un augstpapēžu apaviem.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Krāsa

Lai treniņbikses padarītu izsmalcinātākas, ērts paņēmiens ir tās kombinēt ar monokrāsas garderobi un izvēlēties maigu, sievišķīgu krāsu.

foto: DARA / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Modele Džidži Hadida.

Materiāls

Paņēmiens, kā sporta biksēm likt izskatīties ikdienā piemērotām, – izvēlēties tās no treniņbiksēm neierastiem, smalkākiem materiāliem.

foto: Callahan/ACE Pictures/REX/ Vida Press
Mūziķe Rita Ora.

Kombinācija

Pārliela, vīrišķīga žakete un augstpapēžu zābaki ir komplekts, kas šķiet nesavienojams ar sportiskām garderobes lietām. Tomēr tieši šāds stilu sajaukums novērsīs uzmanību un treniņbikses padarīs par ikdienas valkāšanā piemērotām.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Modele Rouzija Hantingtone-Vaitlija.

Radoši

Neierasta ir treniņbikšu izmantošana atturīga un lakoniska stila veidošanā. Bet, izmantojot sievišķības balansa triku (augstpapēžu kurpes) un monohromu krāsu paleti, ir panākams pat tas.

foto: Cornel Cristian Petrus/REX/ Vida Press
Modes žurnāliste Sāra Harisa.

Modelis

Tā kā sporta bikšu mode īpaši populāra kļuvusi tieši pēdējā gada laikā un treniņbikses ir gan luksusa, gan masu apģērbu zīmolu piedāvājumos, tās ir pieejamas tādās krāsās, no tādiem materiāliem un tādu piegriezumu, ka ir neatpazīstamas un valkājamas pat svinīgos brīžos.

foto: Vida Press
Mūziķis Big Sean.

Ikdienā

Sportiskā apģērbā no galvas līdz kājām varēs tērpties tad, ja ir nepieciešams justies ērti un brīvi. Taču noteikums par sievišķības atgādinājumu ar garumā saīsinātu krekliņu vai džemperi netiek atcelts.

foto: STARMAX / BACKGRID/ Vida Press
Modele Sofija Riči.

Paslēpēm

Treniņbikses, sporta apavi, brīva piegriezuma krekls un beisbola cepure pāri acīm – dienās, kad nepieciešams paslēpties no apkārtējo skatieniem.

foto: WENN.com/Vida Press
Aktrise Šarlīze Terona.