Dāmas demonstrē savu gaumi "Elle Style Awards" vakarā. Tērpu parāde. FOTO
Modeles Rouzija Hantingtone-Vaitlija, Tonija Garna un Kārlija Klosa.
2016. gada 24. februāris, 17:07

Dāmas demonstrē savu gaumi "Elle Style Awards" vakarā. Tērpu parāde. FOTO

Jauns.lv

Kā ik gadus, februārī Londonā norisinājās modes žurnāla „Elle” stila balvu pasniegšanas ceremonija – „Elle Style Awards”. Šogad par labu gaumi un stila izjūtu slavētas anglietes Rouzija Hantingtone-Vaitlija un Džordana Dana, vāciete Tonija Garna un amerikāniete Kārlija Klosa.

Ar „Elle Style Awards” ceremoniju Lielbritānijas galvaspilsētā noslēgušies arī Londonas modes nedēļas pasākumi, kurā dizaineri reklamēja savas jaunākās 2016. gada rudens un ziemas apģērbu kolekcijas. „Elle Style Awards” ceremonija norisinājās mākslas galerijā „Tate Britain” un to vadīja bijušais „The X Factor” žūrijas pārstāvis Niks Grimšovs.

Apakšveļas „M&S” reklāmas seja, modele Rouzija Hantingtone-Vailtija pasākumam bija izvēlējusies piegulošu ādas mini kleitu, kas akcentēja viņas slaidās kājas un smalko augumu.

Arī modele Kārlija Klosa bija izraudzījusies tērpu melnā krāsā, dodot priekšroku garai vakarkleitai ar šlepi un platu jostiņu, kas izcēla smilšu pulksteņa formas figūru. Šogad balvu ceremonijas organizatori iekļāvuši jaunu nomināciju „Gada iedvesmojošākā sieviete”, ko šogad piešķīruši amerikāņu modelei Kārlijai.

Modele Džordana Dana uz stila ceremoniju ieradās modes nama „Emilio De La Morena” vakarkleitā no dizainera jaunākās – 2016. gada rudens – kolekcijas.

Savukārt aktiera Leonardo di Kaprio bijusī draudzene, vācu modele Tonija Garna, bija izvēlējusies baltu bikškostīmu. Zem bārkstīm rotātās žaketes modele uzlikusi vien miniatūru krūšturi.

Stila balvu ceremoniju apmeklēja arī supermodeles Keitas Mosas pusmāsa jaunā modele Lotija Mosa, kas izvēlējusies metāliskas krāsas kuplu mini kleitu ar dziļu dekoltē. 18 gadus vecajai jaunietei šis bija viens no pirmajiem sarkanā paklāja pasākumiem.

„Victoria’s Secret” modeles Džidži Hadidas jaunākā māsa modele Bella Hadida izvēlējusies drosmīgu apģērbu. Bārkšu tērps atsedza viņas augumu, kas bija ģērbts vien melnā bodijā.

„Elle Style Awards” uzvarētāji galvenajās nominācijās:

Gada iedvesmojošākā sieviete – Kārlija Klosa;

Gada stila noteicēja – Džordana Dana;

Gada TV aktrise – Līva Tailere;

Britu gada dizainere – Roksanda;

Gada izlaušanās – Suki Voterhausa;

Gada māksliniece – Lana Del Reja;

Izcilākie sasniegumi – Annija Lenoksa;

Izcilākie sasniegumi modē – Albērs Elbazs;

Gada modelis – Lakijs Blū Smits;

Modes dizaineru gada sieviete – Arizona Mjūza;

Gada aktieris – Matiass Šēnerts;

Gada aksesuāru dizainere – Anja Haindmārča;

Britu gada zīmols – „Stella McCartney”;

Gada aktrise – Elizabete Olsena.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press