Augstas kvalitātes kosmētika no Somijas - uzticama un par pieejamām cenām
2016. gada 2. marts, 08:00

Augstas kvalitātes kosmētika no Somijas - uzticama un par pieejamām cenām

Jauns.lv

Dermosil produkcija tiek izgatavota no kvalitatīvām izejvielām, kas ir dermatoloģiski pārbaudītas, veicot testus, kuru laikā tās izmanto cilvēki, kas ietilpst brīvprātīgās dermatoloģisko izmēģinājumu grupās. Ne izejvielas, ne gatavā produkcija netiek izmēģināta uz dzīvniekiem.

Produkcijas klāsts regulāri paplašinās, un šobrīd tajā ietilpst vairāk nekā 300 preču. Ir pieejami kosmētisko un mazgāšanas līdzekļu pamatprodukti visai ģimenei. Dabiskās kosmētikas piekritēji būs apmierināti ar

Nature

sēriju, kas sastāv no dažādiem kosmētikas līdzekļiem, kuriem piešķirts ECOCERT sertifikāts. Ja Jums ir jutīga āda vai novērotas kādas alerģiskas reakcijas, iesakām izmēģināt

Sensitive

sērijas līdzekļus bez smaržvielām, kas ir marķēti ar zīmi „Sadarbībā ar Somijas Alergologu un pulmanologu savienību”.

Tiešā tirdzniecība tiek nodrošināta bez starpniekiem. Šī iemesla dēļ Dermosil var nodrošināt labu cenas un kvalitātes attiecību.

Piegāde

Piegāde tiek realizēta 3 līdz 5 darba dienu laikā, sākot no brīža, kad uzņēmums ir saņēmis pasūtījumu. Visi sūtījumi tiek piegādāti darba dienās - darbavietas vai mājas adresē. Veicot pasūtījumu virs 40 EUR, piegāde ir bez maksas.

Bonusa punkti

Noformējot pasūtījumu internetā, klients saņem bonuspunktus, kurus var iztērēt, izvēloties produktus no bonuspunktu grupas produktiem. Bonuspunktu grupas produkti regulāri mainās.

Dermosil Premium

Klientu programma Dermosil Premium ir radīta pašiem aktīvākajiem klientiem. Klients automātiski iegūst Premium statusu tajā dienā, kad klienta pasūtījumu, kas veikti pēdējo 12 mēnešu laikā, summa sasniedz 300,00 EUR. Dermosil Premium klientiem, piegāde vienmēr ir bez maksas, kā arī Premium klienti var izvēlēties bonusproduktus no visa produktu klāsta.

Dermosil kosmētiku iespējams iegādāties tikai uzņēmuma mājas lapā www.dermosil.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar www.dermosil.lv/Publicitātes foto