foto: Vida Press
Ejot uz radinieces kāzām, Megana Mārkla dārgai dizaineru kleitai pieskaņo lētu cepurīti
Prinča Harija māsīcas kāzu apmeklējumam Saseksas hercogiene Megana izvēlējusies modes nama „Oscar de la Renta” tērpu par 5490 ASV dolāriem. Kleitai viņa pieskaņojusi britu draudzīgo cenu zīmola „Marks and Spencer” cepurīti par 29.50 sterliņu mārciņām.
2018. gada 21. jūnijs, 06:01

Ejot uz radinieces kāzām, Megana Mārkla dārgai dizaineru kleitai pieskaņo lētu cepurīti

Kasjauns.lv

Fani bieži slavē Kembridžas hercogienes Ketrīnas gaumi un stila izjūtu, un to, cik labi viņa prot kombinēt dārgu apģērbu ar lētu. Viņas pēdās seko arī jaunā Saseksas hercogiene Megana. Nedēļas nogalē kopā ar vīru apmeklējot princeses Diānas māsasmeitas kāzas, viņa bija izvēlējusies dārgu kleitu, kam pieskaņojusi lētu, taču ļoti glītu, cepurīti.

Saseksas hercogiene Megana sestdien kopā ar vīru princi Hariju posās uz Harija māsīcas Sēlijas Makorkodeilas kāzām. Princeses Diānas māsasmeitas kāzu svinībām Megana bija izvēlējusies modes nama „Oscar de la Renta” tērpu (5490 ASV dolāri), kam pieskaņojusi 29.50 sterliņu mārciņu vērtu cepurīti no draudzīgo cenu zīmola „Marks & Spencer”. Draugi zina teikt, ka šis britu zīmols esot viens no Meganas atklājumiem, dzīvojot britu salās, kas turklāt ierindojies iemīļotāko skaitā.

Megana Mārkla apmeklē Diānas māsasmeitas kāzas

Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu apmeklēja māsīcas Sēlijas Makorkodeilas un Džordža Vudhausa kāzas. Sēlija ir Velsas princeses Diānas ...

gallery icon

Dienu pēc kāzām šī cepurīte (pieejama melnā un krēma krāsā) aizvien vēl bija nopērkama „Marks & Spencer” mājaslapā.

Šā gada janvārī Megana bija izvēlējušies šī paša ražotāja džemperīti ar zvanveida piedurknēm, kas maksāja 45 sterliņu mārciņas.

foto: Vida Press
Šā gada janvārī Megana izgāja sabiedrībā zīmola „Marks and Spencer” džemperī par 45 sterliņu mārciņām. Jau nākamajā dienā šis apģērbs ar zvanveida piedurknēm bija izpārdots!

„Oscar de la Renta” kleita, ko Megana izvēlējās vīra māsīcas kāzu apmeklējumam ir no modes nama jaunākās 2019. gada kolekcijas, kas veikalos vēl nav iegādājama. Tērpa dizaina ideja ņemta no rītakleitas, kas šobrīd tiek uzskatīts par vienu no karstākajām modes tendencēm.

Lai gan daudzām sievietēm šāds tērps ļoti patīk, sociālās saziņas vietnē „Instagram” šāda brīva un augumam „apsienama” kleita izpelnījusies mirkļbirku „apģērbs, kādu mans vīrs ienīst”. Šajā kategorijā ierindojas arī kimono, kombinezoni, pidžamas stila tērpi un bikšusvārki.

Aizvadītajā nedēļā, kad Megana kopā ar karalieni devās pirmajā kopīgajā vizītē uz Česteru, sabiedrība ar sajūsmu uztvēra Saseksas hercogienes eleganto augumam piegulošos modes nama „Givenchy” tērpu.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Fani izteikuši minējumu, ka „Oscar de la Renta” brīvo kleitu jaunā hercogiene, iespējams, izvēlējusies, lai neizceltos viesu vidū un nekādā ziņā neaizēnotu līgavu.

foto: Vida Press
Jaunā sieva Sēlija Makorkodeila ar vīru Džordžu Vudhausu un saviem vecākiem (pa labi). Lēdija Sāra Makorkodeila ir princeses Diānas vecākā māsa.

Velsas princeses Diānas vecākās māsas lēdijas Sāras Makorkodeilas meita Sēlija Makorkodeila kāzas ar Džordžu Vudhausu svinēja nepilnu mēnesi pēc Meganas un Harija grandiozajām kāzām Vindzorā. Jaunā līgava kāzu dienā izskatījās apburoša un bija rotājusies ar Spenseru ģimenes diadēmu, to pašu, ko savā kāzu dienā 1981. gadā galvā lika princese Diāna, kad viņa Svētā Pāvila katedrālē Londonā teica jāvārdu princim Čārlzam.

foto: Vida Press
Velsas princeses Diānas vecākās māsas lēdijas Sāras Makorkodeilas meita kāzās bija rotājusies ar Spenseru ģimenei piederošo diadēmu. Šī pati diadēma rotāja Diānas galvu viņas kāzu dienā 1981. gadā.