foto: Instagram
Viktorija Bekhema atklāj savus skaistumkopšanas noslēpumus un - cik tas izmaksā
Viktorija Bekhema skasitumkopšnas produktiem naudu nežēlo. Viņa iegādājās tikai pašu labāko.
2018. gada 14. janvāris, 07:08

Viktorija Bekhema atklāj savus skaistumkopšanas noslēpumus un - cik tas izmaksā

Kasjauns.lv

Modes dizainere un stila ikona Viktorija Bekhema atklāj visu par ikdienas skaistumkopšanu. Ko viņa dara, lai āda būtu nevainojama, mati skaisti, kosmētika perfekta un ķermenis ideāls?

Bijusī meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Viktorija Bekhema sevi apliecinājusi kā veiksmīgu modes dizaineri un vienu no prominentākajām stila un skaistuma ikonām Lielbritānijā. Sarunā ar portāla „Into The Gloss” Bekhema atzinusi, ka sevis kopšanai naudu nežēlo.

Bijušā profesionālā futbolista Deivida Bekhema sieva ikdienas skaistumkopšanai tērējot 1246 sterliņu mārciņu (1412 eiro) mēnesī. Nē, šajā summā neietilpst ne botoksa injekcijas, ne citas ķirurģiskas manipulācijas. Tikai un vienīgi skaistumkopšanas produkti, kas palīdz matiem, ādai un ķermenim saglabāt starojošu izskatu.

#vogue #forcesoffashion X kisses VB @voguemagazine

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ikdienas ādas kopšanas līdzekļiem Bekhema tērē 648 sterliņu mārciņas (734 eiro), par sejas dekoratīvo kosmētiku izdod 366 sterliņu mārciņas (415 eiro), ķermeņa kopšanai – 124 sterliņu mārciņas (140 eiro), bet matu skaistumam atvēl 66 sterliņu mārciņas (75 eiro).

Viktorija Bekhema pasaules slavu iemantoja deviņdesmitajos gados, kā viena no piecām meiteņu grupas „Spice Girls” dalībniecēm. Publikas uzmanību viņa jau tolaik piesaistīja ar savu efektīgo izskatu. Ne velti viņu dēvēja par „Posh Spice” – stilīgāko no grupas meitenēm.

Pati Viktorija atzīst, ka nemitīgi mainīgais izskats atstājis graujošu iespaidu uz viņas ādas stāvokli. Tagad, kad viņas dzīve rit daudz rāmāk, arī ādas stāvoklis ir ievērojami labāks.

Sarunā ar skaistuma portāla veidotājiem, četru bērnu māmiņa atzinusi: „Agrāk mans ādas stāvoklis bija diezgan slikts, un es nemitīgi maskēju pūtītes un pleķīšus.”

„Par laimi, tagad man par to vairs nav jāsatraucas,” norāda modes dizainere. „Laika gaitā tu saproti, kas tev der. „Spice Girls” gados es eksperimentēju ar vizuālo tēlu.”

„Man aiz muguras ir ārkārtīgi daudz fotosesiju un sarkanā paklāja pasākumu. Esmu ļoti daudz ko iemācījusies par sevi un savu stilu, aplūkojot vecās fotogrāfijas.”

Viktorija Bekhema ļāvusi ieskatīties arī savā ikdienas skaistumkopšanas režīmā. Visvairāk naudas viņa tērē par ādas kopšanas līdzekļiem.

Tā kā Bekhemai daudz laika nākas pavadīt pārlidojumos, viņa šo laiku netērē lieki un jau lidmašīnā veic mazu sejas kopšanas kūri. Viktorija lieto cilmes šūnu kolagēna aktivizētāju „Sarah Chapman Skinesis Stem Cell Collagen Activator”, lai lidmašīnas gaiss neatstātu sliktu ietekmi uz sejas ādu. Tad viņa lieto mitrinošo krēmu „Morning Aura” no savas līnijas, ko izstrādājusi kopā ar zīmolu „Estée Lauder”. „Bioderma” mitrās salvetes viņa izmanto, lai seju pilnībā attīrītu no dekoratīvās kosmētikas.

Pēc tam viņa lieto vienu no diviem sejas attīrīšanas līdzekļiem – maigo „Sarah Chapman Ultimate Cleanser” vai „graudaino un abrazīvo” „Lancer Skincare Method Polish”, kas „stimulē ādu”.

Mazo skaistumkopšanas kūri viņa pabeidz ar mitrinošo masku „Sarah Chapman 3D Moisture Infusion Mask”, tad mazliet padarbojas ar sejas masāžas rullīti un uzklāj mitrinošo losjonu „La Mehr Moistruizing Soft Lotion”.

Viktoriju bieži slavē par teicami izvēlētu un uzklātu dekoratīvo kosmētiku. Stila ikona pati atzīst, ka izvēlas tikai pašus labākos produktus, lai izceltu savus vaibstus. Vairāki no tiem ir no viņas pašas līnijas, kas tapuši sadarbībā ar zīmolu „Estée Lauder”.

Viktorijai patīk arī labi smaržot. Viņa ikdienai izvēlas aromātu no zīmola „Byredo” piedāvāto produktu klāsta.

Pēc dušas Bekhema vienmēr lieto ķermeņa losjonu. Viņa dod priekšroku tādam, kas ir „biezs un ļoti krēmīgs”. Visbiežāk viņa lieto zīmola „Weleda Skin Food” produkciju. Taču dienās, kad ir iedegusi, lieto visparastāko kokosriekstu eļļu.

Kas attiecas uz matiem, Viktorija parasti ļaujas profesionāļu aprūpei salonā. Ikdienā viņa lieto tikai šampūnu un kondicionieri no firmas „Oribe” produktu klāsta.