foto: Vida Press
Karaliskais stils: hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla greznojas elegantos mētelīšos
Hercogienei Ketrīnai itāliešu zīmola „Miu Miu” mētelis, bet Meganai Mārklai kanādiešu zīmola „Sentaler” tērps.
2017. gada 28. decembris, 06:44

Karaliskais stils: hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla greznojas elegantos mētelīšos

Kasjauns.lv

Aizvadītajās nedēļās hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla pavadījušas daudz laika kopā. Pirms svētkiem abas apmeklējušas karalienes Elizabetes II rīkotās gadskārtējās Ziemassvētku pusdienas Bekingemas pilī, savukārt Ziemassvētku dienā hercogiene un nākamā līgava devušās uz dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Sandringemā. Abas bija tērpušās skaistos mētelīšos, kas šobrīd jau izpārdoti (nekāds pārsteigums!).

Hercogiene Ketrīna dievkalpojumu apmeklējusi Ziemassvētku noskaņās radītā rūtainā mētelī ($ 3560), ko darinājis itāliešu modes nams „Miu Miu”. Savukārt prinča Harija līgava aktrise Megana Mārkla bija tērpusies smilšu krāsas mētelī, ko šūdinājis kanādiešu zīmols „Sentaler” ($ 1295). Šī modes nama darinājumus hercogiene Ketrīna pērn izvēlējās, kad kopā ar vīru bija devusies oficiālajā vizītē uz Kanādu.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon

Māmiņas cerībās esošā hercogiene Ketrīna iecienījusi A silueta mēteļus, par ko viņu īpaši slavē stila eksperti, norādot, ka tie piešķir eleganci topošās māmiņas augumam un augošajam vēderiņam. Atšķirībā no Meganas Mārklas, kura bija izvēlējusies neitrālu krāsu paleti, Ketrīna šoreiz devusi priekšroku krāsainībai.

Megana kamieļvilnas mētelim bija pieskaņojusi „Chloe Pixie” divu krāsu pleca somiņu 800 ASV dolāru vērtībā un „Stuart Weitzman” garos zābakus. Viņa izvēlējusies koptēlam pieskaņotu cepuri un rotājusies ar 6000 dolāru vērtiem „Birks” auskariem, kādi viņas ausīs redzēti arī agrāk.

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon

Hercogiene Ketrīna rūtainajam „Miu Miu” mētelim bija pieskaņojusi melnus aksesuārus: melnu kažokādas cepuri, melnas biezās zeķubikses, melnas laiviņas uz klučveida papēža un melnu „clutch” somiņu. Savukārt auskarus viņa izvēlējusies zelta, kas labi saskanēja ar mēteļa divrindu zelta krāsas pogām.

Šī ir pirmā reize, kad hercogiene Ketrīna ar dzīvesbiedru un Megana Mārkla ar līgavaini visi četri sabiedrībā nofotografēti kopā.

Gaidot trešo mazuli, hercogiene Ketrīna pirmo reizi iziet sabiedrībā

Britu karaļnamā liels notikums: Kembridžas hercogiene Ketrīna pirmo reizi izgājusi sabiedrībā pēc tam, kad pasaule uzzināja par viņas trešo grūtniecību.

gallery icon

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon

Cik eleganti ģērbjas Ketrīna Midltone hercogienes statusā

Hercogieni Ketrīnu Midltoni pamatoti uzskata par karalisko stila ikonu

gallery icon