foto: Publicitātes foto
Drosmīgas kombinācijas un trauslas detaļas: "Kult" un Ata Artemjeva skates Rīgas modes nedēļas atklāšanā
"Kult" kolekcija simbolizē sievieti, kas stāv pāri sabiedrībā ierastajiem kultiem un rada kultu pati ap sevi, savu personību un savu stilu.
2017. gada 25. oktobris, 14:09

Drosmīgas kombinācijas un trauslas detaļas: "Kult" un Ata Artemjeva skates Rīgas modes nedēļas atklāšanā

Kasjauns.lv

Ar iespaidīgu šovu un fantastiskiem tērpiem atklāta 27. Rīgas modes nedēļa, kuras laikā savu pirmo kolekciju prezentēja zīmols “Kult”, un pēc vairāku gadu pauzes Rīgas publikai savus tērpus atrādīja populārais dizainers Atis Artemjevs.

Ata Artemjeva kolekcijas tērpiem raksturīgs īpašs tehniskais risinājums un struktūra. Organza ir Ata iecienītākais materiāls, un jaunās kolekcijas tērpos tā rotaļīgi iekļaujas sarežģītās tērpu konstrukcijās.  

Ata Artemjeva atgriešanās: organza un iespaidīgs šovs Rīgas modes nedēļā

Pēc pauzes vairāku sezonu garumā 27. Rīgas modes nedēļā atgriezies labi zināmais dizainers un vietējās publikas mīlulis Atis Artemjevs

gallery icon

Modes zīmols “Kult” ir radies dizaina konceptveikala BOLD Concept Store paspārnē, un šī ir viņu pirmā skate. Kolekcijas autore Karlīne Anete Nagliņa Kristas Birmanes un Beātes Stivriņas vadībā radījušas sievietes tēlu, kura nebaidās riskēt. Šī kolekcija simbolizē sievieti, kas stāv pāri sabiedrībā ierastajiem kultiem un rada kultu pati ap sevi, savu personību un savu stilu. “Kult” apvieno drosmīgas apģērba kombinācijas, sportiskā stila apģērbu ar trauslām detaļām un smalkiem izšuvumiem.

Sieviete, kura nebaidās riskēt. "Kult" pirmā kolekcija Rīgas modes nedēļā

27. Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākuma laikā savu pirmo kolekciju prezentējis zīmols KULT.

gallery icon