foto: DAVID HARTLEY/REX/ Vida Press, REX/ Vida Press, insight media/ Vida Press
Jorkas hercogienei leģendāra somiņa - jau 14 gadus viena un tā pati
Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei somiņu darinājusi atzītā dizainere Anja Hindmārča.
2017. gada 26. septembris, 07:40

Jorkas hercogienei leģendāra somiņa - jau 14 gadus viena un tā pati

Kasjauns.lv

Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei (57) patīk mainīt tērpus, tāpat kā visām sievietēm. Taču ir kāds aksesuārs, kas viņas garderobē ir nemainīgs. Turklāt jau 14 gadus. Tā ir rokassoma ar meitu portretiem.

Aizvadītajā nedēļā, apmeklējot ar modi saistītu pasākumu Meifēras rajonā Londonā, prinča Endrū bijusī laulātā draudzene rokās nesa dizaineres Anjas Hindmārčas darināto rokassomu, kas aizvadīto 14 gadu laikā viņai redzēta neskaitāmas reizes.

foto: Splash News/ Vida Press
Jorkas hercogiene šā gada septembrī. Šāda somiņa savu aktualitāti nezaudē arī pēc desmit, 14 un vairāk gadiem.

Šo dizaineru rokassomu rotā melnbalta fotogrāfija, kurā redzama Sāras Fērgusones meitas – princeses Beatrise (tagad 29) un Eiženija (27) – bērnībā.

Sāra un Endrū izšķīrās 1996. gadā pēc laulībā nodzīvotiem desmit gadiem. Bijušais pāris spējis saglabāt draudzību līdz pat šai dienai, kas īpaši svarīga bija laikā, kad abas meitas vēl bija mazas.

Jorkas hercogienes Sāras Fērgusones leģendārā somiņa

Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei 14 gadus viena un tā pati somiņa.

gallery icon

„Es lepojos ar savām skaistajām meitenēm un mums [ar bijušo vīru] ir labas attiecības,” norādījusi Sāra Fērgusone, saukta arī par Fērgiju. „Viņas ir pierādījums labai audzināšanai.”

„Es skatos uz viņām un „ooou”. Lai ko arī es būtu izdarījusi savā dzīvē, par vienu esmu 100% pārliecināta – ka esmu viņām ļoti laba māte.”