foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Sievietes vēlme pēc permanentā grima pārvēršas traģēdijā
2017. gada 20. augusts, 17:03

Sievietes vēlme pēc permanentā grima pārvēršas traģēdijā

Kasjauns.lv

42 gadus vecā Kima Lī no Sidnejas, Austrālijā, internetā brīdina visas sievietes, kuras, vēlēdamās paspilgtināt savu uzacu izskatu, veikušas, vai plāno veikt uzacu ietetovēšanu, jeb permanento grimu. 

Sieviete savā “Facebook” profilā raksta: “Pirms lemjat par šīs procedūras veikšanu, labi apdomājiet, pie kāda speciālista to dariet!” Kima ar rezultātu neesot bijusi apmierināta, tāpēc devusies uz lāzerprocedūru, lai tetovējumu izņemtu, taču tas beidzies ar traģēdiju. Proti, sieviete zaudējusi abas uzacis pavisam. 

“Man vienkārši neaptika uzacu tetovējuma forma. Devos atpakaļ uz salonu un man sacīja, ka to veiksmīgi var mainīt, izņemot pigmentu ar lāzeri.  Diemžēl lāzera stars bija tik karsts, ka sadedzināja ādu, nodedzinot visus īstos uzacu matiņus,” stāsta sieviete. 

Austrālijā, tāpat kā citur pasaulē, strauji izplatās permanentā grima noņemšana, izmantojot lāzeri. Taču šis pakalpojums Austrālijā netiek regulēts.

Daudzi nekvalificēti skaistumkopšanas saloni internetā iepērk lētas lāzerizņemšanas iekārtas un piedāvā klientiem pakalpojumu bez darbinieku apmācības, vēsta “News.com”.