foto: Madara Gritāne
Mika Dukura uzstāšanās laikā parādās feja
Raidījumā skatītājus priecēja pašmāju dziedātājs Miks Dukurs. Viņa uzstāšanās laikā iznāca stilista Andreja Širokova modele, kura, kā stilists apgalvoja, ir ziedu feja.
2017. gada 16. maijs, 15:06

Mika Dukura uzstāšanās laikā parādās feja

Kasjauns.lv

Telekanāla RīgaTV 24 šova “Rīgas stila pavēlnieks” 10. raidījuma un nedēļas tēma bija – ziedu apdrukas, kad tika runāts ap un par šīs sezonas tik ļoti aktuālo tēmu – ziedi. Klātesošos viesus priecēja arī dziedātājs Miks Dukurs.

Krāšņais šova “Rīgas stila pavēlnieks” 10. raidījums

Telekanāla RīgaTV 24 šova “Rīgas stila pavēlnieks” 10. raidījuma tēma bija ziedu apdrukas.

gallery icon

„Rīgas stila pavēlnieka” 12. maijā raidījumā šoreiz sacentās stilisti Jana Babičeva un Andrejs Širokovs, bet viņu veikumu vērtēja modes žurnālista Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane un basketboliste Gunta Baško – Melnbārde.


Raidījumā skatītājus priecēja pašmāju dziedātājs Miks Dukurs ar dziesmu “Give It All”. Viņa uzstāšanās laikā iznāca stilista Andreja Širokova modele, kura, kā stilists apgalvoja, ir ziedu feja. Stilists pats bija veidojis lielu galvas rotu ar violetiem ziediem. Stiliste Iveta Vecmane norādīja, ka šādā tēlā varētu doties arī uz Aglonu un nepamanīts nepaliktu. Šo tērpu komplektu stilisti novērtēja gandrīz ar maksimālo punktu skaitu.


Neskatoties uz žūrijas atšķirīgo viedokli, ar rezultātu 76:70 uzvarēja stiliste Jana Babičeva, kura arī izcīnīja vietu pusfināla blakus Ērikai Rudikai. Katrā raundā žūrijas domas par tērpiem atšķīrās, bet stiliste Jana guva punktu pārsvaru un turpina cīņu „Rīgas stila pavēlniekā”.  


Nākamajā šova raidījumā šo piektdien būs iespējams vērtēt Anetes Krišjanovas un Ilzes Grickus sniegumu. Žūrijā viesosies aktrise Agnese Zeltiņa, Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa un mediju speciālists Artūrs Mednis.
 „Rīgas stila pavēlnieks” skatāms RīgaTV 24 kanālā, katru piektdienu pulksten. 20:30 vai klātienē ceturtdienās, Blaumaņa ielā 32. Ieeja un galdiņu rezervācija ir bez maksas.