foto: Xavier Collin/Image Press/Splash/ Vida Press
Melānija Grifita nožēlo plastiskās operācijas: "Cerams, ka tagad izskatos normālāk"
Aktrise Melānija Grifita pārtraukusi aizrauties ar plastiskajām operācijām, kad līdzcilvēki sākuši izteikt piezīmes par viņas savādo izskatu – ‘Ak dievs, ko gan viņa ar sevi ir izdarījusi?!’
2017. gada 9. aprīlis, 07:19

Melānija Grifita nožēlo plastiskās operācijas: "Cerams, ka tagad izskatos normālāk"

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Melānija Grifita (59) atklātā intervijā pastāstījusi par savām atkarībām, mīlas dzīvi un plastiskajām operācijām.

Sarunā ar žurnāla „Poter” reportieri aktrise Melānija Grifita atzinusi, ka jaunībā centusies darīt visu, lai viņas atkarība un rehabilitācijas klīnikās pavadītais laiks neietekmētu bērnus – Aleksandru Baueru (šobrīd 31), filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” aktrisi Dakotu Džonsoni (27) un Stellu Banderasu (20).

„Es biju funkcionējoša mamma. Es nebiju no tām, kas dzērumā vāļājas pa grīdu vai atslēdzas no visa,” paskaidro Grifita. „Es nedarīju šo to no tā, ko man, iespējams, būtu vajadzējis darīt, taču lielākoties biju līdzās saviem bērniem. Viņiem bija tāda kā sava veida priviliģēta čigānu dzīve.”

Melānija Grifita pirmoreiz pieteicās rehabilitācijas programmai, kas ārstē no alkoholisma, 1988. gadā. Tas bija trīs gadus pēc viņas pirmā bērna – dēla Aleksandra – nākšanas pasaulē. Šis laiks satuvināja Melāniju ar bijušo vīru Donu Džonsonu (kad Melānijai bija 18 viņi īsu laiku bija precēts pāris) un viņi no jauna apprecējās. Pēc pieciem laulībā pavadītiem gadiem abi šķīrās, un šoreiz jau uz visiem laikiem.

„Dons gaidīja, kad iznākšu no rehabilitācijas klīnikas,” norāda Grifita, kurai ar Džonsonu ir kopīga meita Dakota. „Mēs atkal sagājām kopā; tas bija tik dabiski, ideāli un mīlestības pilni. Taču pēc laika tas vairāk nestrādāja. Manuprāt ir sarežģīti, abiem esot sabiedrības acu priekšā, ja vien kāds no pāra neatsakās no karjeras.”

Tam sekoja Grifitas laulība ar aktieri Antonio Banderasu. Pāris salaulājās 1996. gadā un ilgus gadus tika uzskatīti par Holivudas paraugpāri ar vienu no ilgstošākajām un noturīgākajām laulībām. Diemžēl 2014. gadā viņi izšķīrās.

foto: Russ Einhorn / Splash News/ Vida Press
Grifita ar meitām Dakotu (no labās) un Stellu 2005. gadā.

„Manuprāt, viens no iemesliem, kāpēc mana laulība ar Antonio izjuka, bija tas, ka jutos iestrēgusi, neviens cits tajā nav vainojams. Tikai tas, ka personīgi jutos iestrēgusi. Vairs es kam tādam neļaušu notikt. Es vēlos baudīt dzīvi un gribu darīt jebko, ko vēlos.”

Kas attiecas uz Grifitas randiņu dzīvi tagad, aktrise teic, ka nevēlas neko sasteigt un ļauj visam ritēt savu gaitu, neko nesteidzot. Ne kā agrāk, kad vienam vīrietim sekoja otrs. Grifitu reiz vienojušas romantiskas attiecības ar tādiem aktieriem kā Vorens Bītijs, Džeks Nikolsons un Raiens O’Nīls.

„Tagad ar vīriešiem esmu piesardzīga, ļoti atturīga... Neviens nav mani aicinājis uz randiņu jau gandrīz divus gadus,” norāda aktrise.

foto: ©Buena Vista Pictures/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Melānija Grifita 1995. gadā.

„Oskara” balvai nominētā Grifita intervijā arī vaļsirdīgi stāsta par plastiskajām operācijām un to, kā un kāpēc nolēmusi pārtraukt ar tām aizrauties.

„Es neko neapjautu, līdz līdzcilvēki sāka izteikt piezīmes [par dīvainu izskatu] – ‘Ak dievs, ko gan viņa ar sevi ir izdarījusi?!’” – atceras aktrise. „Mani šie izteikumi tik ļoti sāpināja, ka es nomainīju citu ārstu. Viņš sāka labot to, ko iepriekšējā ķirurģe bija izdarījusi. Cerams, ka tagad izskatos normālāk.”

Melānija Grifita telekanāla „Hallmark” rīkotajā pasākumā

Aktrise Melānija Grifita pārsteidza klātesošos ar drosmīgu tērpa izvēli. Uz telekanāla „Hallmark” rīkoto pasākumu viņa ieradās, ģērbusies zīmola „Barbara Casasola” ...

gallery icon

Melānija Grifita Meksikā

Aktiera Antonio Banderasa bijusī sieva, aktrise Melānija Grifita aizkavējusies Meksikā, kur bija ieradusies, lai apmeklētu draudzenes, seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” zvaigznes, ...

gallery icon

Melānija Grifita aizklāj tetovējumu ar Antonio Banderasa vārdu

Pirms divām nedēļām Melānija Grifita paziņoja par lēmumu šķirt laulību. Ar bieza grima kārtu nu aktrise aizkrāsojusi vīra Antonio Banderasa ...

gallery icon

Melānijas Grifitas bikšu izvēle liek izskatīties šokējoši tievai

gallery icon