Palutini savus matus!
2016. gada 6. jūnijs, 08:00

Palutini savus matus!

Jauns.lv

Matu izkrišana ir rūgta un pašpārliecinātību graujoša pieredze, kas var izraisīt dusmas, nemieru vai pat bailes. Mati ir ne tikai skaistuma un veselības simbols, bet arī svarīga mūsu personības daļa. Tie izceļ katra cilvēka individualitāti. Katrs, īpaši sievietes, vēlas veselīgus, skaistus, spēcīgus, kuplus un spīdošus matus. Skaisti un veselīgi mati dod pašpārliecinātību.

Kādēļ mati var sākt izkrist?

Ikvienas sievietes dzīvē ir daudz situāciju (kontracepcijas līdzekļu lietošana, grūtniecība, menopauze), kurām ir ietekme uz organisma hormonālo balansu, tātad arī uz matu stāvokli. Arī ikdienas stresam, nepilnvērtīgam uzturam vai vecumam ir negatīva ietekme uz dažādiem organisma bioķīmiskajiem procesiem. Tādēļ mati var sākt izkrist, kļūt trausli un plāni. Negatīvu iespaidu uz matu veselību var atstāt arī to balināšana, krāsošana, kā arī dažādu frizūru veidojošo līdzekļu pārmērīga lietošana.

Iestājoties vasarai, ir svarīgi zināt, ka, pārmērīgi uzturoties saulē, tās UVA un UVB stari var negatīvi ietekmēt matu virskārtu un tajā esošo keratīnu, kā rezultātā tie sāk izbalēt, kļūst trausli un lūzt. Karstuma ietekmē arī galvas āda var kļūt sausa, tādēļ matu saknes netiek pienācīgi apasiņotas, kā rezultātā mati var sākt izkrist.

Kā „Hair Volume“ jums var palīdzēt?

Skandināvu kompānija New Nordic ir izstrādājusi tabletes matiem ar ābolu, kosu, prosu ekstraktiem, cinku, biotīnu un aminoskābēm. „Hair Volume“ parūpēsies par Jūsu matiem. Tablešu sastāvā ir ābolu ekstrakts, kas ir svarīgs tajā esošā augšanas faktora procianidīna B-2 dēļ. Savukārt dabiskā veidā kosu ekstraktā esošais silīcijs ir nepieciešams, lai mati būtu skaisti un spēcīgi. “Hair Volume” satur arī biotīnu un cinku, kas palīdz uzturēt normālu matu stāvokli. Aminoskābe L-cisteīns ir svarīga keratīna (materiāls, kas veido matu) sastāvdaļa. Pateicoties keratīnam, mati ir spēcīgu un elastīgi. Hair Volume™ tabletes ieteicams lietot, lai uzturētu kuplu un skaistu matu normālu augšanu jebkurā gadalaikā. Jālieto tikai viena tablete dienā! Neaizmirstiet, ka tāpat ir svarīgs daudzveidīgs un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīvesveids.

Kadēļ kompānijas “New Nordic” produkti ir tik īpaši?

“New Nordic“ tiecas izveidot un saražot labākos un iedarbīgākos dabīgos preparātus saskaņā ar jaunākajiem zinātnes atzinumiem. Mūsu produktos ir lielas aktīvo vielu devas, kuru iedarbība ir balstīta uz klīniskajiem pētījumiem. Tie ir produkti, kas izveidoti un saražoti mūsdienīgās, stingri kontrolētās Skandināvijas medicīnisko preparātu ražotnēs Zviedrijā un Dānijā un tos vieno kopīga iezīme – „Sudraba kociņš,“ kas ir arī kompānijas logotipā. Skandināvu mitoloģijā sudraba koks, saukts par „Igdrasilu“, simbolizē pasaules kārtību, dabiskumu, dzīvīgumu un augšanas spēju. „Sudraba kociņa“ logotips ir kā zīmogs, kas apstiprina augsto produktu kvalitāti, drošību un efektivitāti un kuram uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē.

„Hair Volume“ un citus New Nordic produktus varat iegādāties aptiekās vai ražotāja interneta veikalā www.newnordic.lv Sadarbībā ar Omniva nodrošinam bezmaksas piegādi uz jebkuru vietu Latvijā sūtījumiem virs 14 €.

Ja Jums ir jautājumi, zvaniet pa tālruņiem 67113130 vai 26952187, vai apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv .

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilvērtīgu un sabalansētu uzturu.


Reklāmas raksts sadarbībā ar New Nordic / Publicitātes foto

Tēmas