Hercogiene Ketrīna, princese Mērija un citas dāmas izrāda savas krāšņās cepures. FOTO
Anglijas karaliene Elizabete II, Veseksas grāfiene Sofija, Dānijas kroņprincese Mērija un Kembridžas hercogiene Ketrīna.
2016. gada 20. jūnijs, 16:53

Hercogiene Ketrīna, princese Mērija un citas dāmas izrāda savas krāšņās cepures. FOTO

Jauns.lv

Zirgu skriešanās sacīkstes Askotā (Anglijā) ik gadus pulcē daudz prominentu viesu, to skaitā arī karaļnamu pārstāvjus. Šis piecu dienu garais pasākums vienmēr izvēršas arī krāšņākajā cepuru parādē valstī. Novērtējam smalko dāmu smalkās cepures arī šajā gadā!

Karaliskās zirgu skriešanās sacīkstes Askotā šogad apmeklējis arī princis Viljams ar sievu. Kembridžas hercogiene Ketrīna saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies baltu mežģīņu kleitu, ko darinājis modes nams „Dolce & Gabbana”, 3 450 sterliņu mārciņu vērtībā. Tērpam hercogiene pieskaņojusi zīmola „Jane Taylor” cepuri ar krēmkrāsas rozi un divām spalvām.

Zirgu skriešanās sacīkstes Askotā apmeklēja arī Anglijas karaliene Elizabete II, princese Anna, Dānijias kroņprincese Mērija, Veseksas grāfiene Sofija, princeses Beatrise un Eiženija, kā arī Kornvolas hercogiene Kamilla.

„Royal Acot” zirgu skriešanās sacīkstes šogad notikušas jau 305. reizi. Šo tradīciju aizsāka karaliene Anna tālajā 1711. gadā.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press