"Dejo ar zvaigzni" uzvarētāja rada sporta tērpu kolekciju. FOTO
Dejotāja, dziedātāja un aktrise Džuliana Hafa izdevusi sporta tērpu kolekciju, kas atbilst viņas pašas būtībai. Tie esot mazliet draiski, mazliet nenopietni un ļaujot sievietei justies seksīgi un moderni.
2016. gada 15. septembris, 18:34

"Dejo ar zvaigzni" uzvarētāja rada sporta tērpu kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu TV šova „Dejo ar zvaigzni” divkārtējā uzvarētāja un žūrijas pārstāve, profesionālā dejotāja, dziedātāja un aktrise Džuliana Hafa (28) izdevusi savu jaunāko sporta tērpu kolekciju.

Savu pirmo sportā tērpu kolekciju dejotāja un aktrise Džuliana Hafa izdeva šā gada pavasarī. Nu viņa prezentējusi jau nākamo. Hafa tērpus izstrādājusi sadarbībā ar zīmolu „MPG Sport” un pati tos arī demonstrē reklāmas fotosesijā.

Nesenā sarunā ar žurnāla „OK!” amerikāņu izdevuma reportieri šova „Dejo ar zvaigzni” čempione pastāstījusi, ka vēlējusies radīt sporta tērpus, kas „izceļas” uz citu fona, kā arī valkātājai liek justies „seksīgi un pārliecināti”. „Tie atbilst manai personībai: ir mazliet draiski, mazliet jautri, jo tāda esmu arī es pati,” norādījusi Džuliana Hafa. „Turklāt vēlējos radīt kolekciju, kas ir nopērkama par pieņemamām cenām, un tajā pat laikā ir arī moderna.”

Džulianas Hafas sporta tērpu kolekcijas topiņi Amerikas Savienotajās Valstīs maksā vidēji 64 dolārus, bet sporta krūšturi – 60 dolāru.

Hafas iecienītākās sporta aktivitātes ir garas pastaigas ar saviem suņiem, spēka joga, riteņbraukšana un, protams, dejošana.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press