Kāds ir viņas skaistuma noslēpums? "Instagramu" priecē krievu skaistule Gaļina. FOTO
Daudzas slavenības var vien sapņot par popularitāti, kāda ir Sibīrijā dzimušajai Gaļinai Mirgajevai.
2016. gada 6. oktobris, 07:02

Kāds ir viņas skaistuma noslēpums? "Instagramu" priecē krievu skaistule Gaļina. FOTO

Jauns.lv

Vai zināt, kas ir Gaļina Mirgajeva? Visticamāk, lielākā daļa raustīs plecus un sacīs, ka pirmoreiz dzird šādu vārdu. Taču sociālajā tīklā “Instagram” šīs krievu skaistules profilam seko vairāk nekā 2 miljonu, kuri ir sajūsmā par fotogrāfijām, kuras tur regulāri tiek publicētas.

Ne viena vien slavenība būtu gatava atdot nez ko, lai tikai uzzinātu, kas ir 27 gadus vecās Gaļinas popularitātes noslēpums. Sociālajos tīklos ir papilnam skaistu sieviešu un arī gūzma bikini tērptu daiļavu foto, taču par šādu uzmanību, kāda tiek veltīta Sibīrijas pilsētā Permā dzimušajai Gaļinai Mirgajevai, viņas var vien sapņot.

Sociālo tīklu zvaigznēm, tieši tāpat kā izklaides biznesā strādājošiem cilvēkiem, nereti nākas saskarties ar aprunāšanu, un arī Gaļina nav izņēmums. Simpātiskajai krievietei bieži tiek pārmests, ka viņa uzlabojusi savas ķermeņa formas ar plastisko operāciju palīdzību, taču Gaļina pati apgalvo, ka šis daiļums ir no dabas. Kosmētiski uzlabotas esot tikai lūpas, atsvaidzinot to izskatu ar hialuronskābes injekcijām.

 

   

 

 

   

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK


Kasjauns.lv / Foto: Instagram

Tēmas