Bīstamie Ziemassvētki: slēptās kameras joki. VIDEO
Adventes laikā pārsteigumi sastopami ik uz soļa. Ja tuvumā noslēpta slēptā kamera, var atdzīvoties un cilvēkus pamatīgi pārbiedēt arī sniegavīri.
2013. gada 20. decembris, 05:10

Bīstamie Ziemassvētki: slēptās kameras joki. VIDEO

Jauns.lv

Gatavojoties Ziemassvētkiem, varat arī iedzīvoties sirdstriekā, ko būs sarūpējuši joku raidījumu veidotāji ar slēpto kameru. Uz ielas pēkšņi atdzīvojas sniegavīrs, ceļu policisti apstādina auto un liek noklausīties Ziemassvētku dziesmiņas, par ko izraksta soda kvīti, no svētku eglītes pēkšņi izlec Ziemassvētku vecītis…

Kasjauns.lv piedāvā noskatīties slēptās kameras sižetus, kuros tiek izjokoti Ziemassvētku svinētāji.

Kustīgais Sniegavīrs

Svētku noskaņu uz ielām rada dažādi noformējumi, arī sniegavīri. Tomēr tie ne vienmēr ir nekaitīgi. Piemēram, sniegavīrs var pēkšņi atdzīvoties un jūs savdabīgi uzrunāt.

Agresīvais Ziemassvētku vecītis

Aiz ielas stūra parasti uzglūn un garāmgājējiem uzbrūk ļaundari, bet var gadīties, ka pēkšņi uzklūp Ziemassvētku vecītis un visai agresīvi novēlēt: „Priecīgus Ziemassvētkus!”

Dziedošais policistu Ziemassvētku koris

Autovadītāji cenšas izvairīties no ceļu policistiem, bet, ja tomēr šoferīši nonāk policista nagos, var iedzīvoties visneiedomājamākajās soda kvītīs. Adventes laikā ceļu policisti jūs var apstādināt, likt noklausīties Ziemassvētku himnas, nopirkt disku ar šīm dziesmām un izrakstīt kvīti par Ziemassvētku dziesmiņu klausīšanos nepiemērotā vietā.

Kliedzošais Santaklauss

Kamēr nav beigusies svētku ballīte, padotajiem ir pāragri priecāties par priekšnieku labo sirdi, kuri sarīkojuši korporatīvu tusiņu. Briesmas var draudēt arī no biroja eglītes, no kuras „džungļiem” darbiniekiem virsū ar kliedzieniem mēdz izlekt Ziemassvētku vecīši. Japānā tā notiek.

Superražīgā eglīte

Ja pirms svētkiem kāds jūs aicina palīdzēt izaudzēt Ziemassvētku eglīti, neatsakiet. Var gadīties, ka svētku kociņu varat sarūpēt pārdesmit sekunžu laikā – vajag vienīgi to pareizi aplaistīt.


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video