Kā saposties Valentīna dienai? 3 knifiņi starojošam izskatam
2021. gada 27. janvāris, 19:53

Kā saposties Valentīna dienai? 3 knifiņi starojošam izskatam

Kasjauns.lv

Valentīna diena ir lielisks iemesls romantiskām vakariņām divatā ar mīļoto. Seko šiem padomiem un viņš no tevis nevarēs ne acu atraut!

Modele Keita Aptone seksīgā sarkanā kleitā, kas izceļ viņas figūru.

Šajā dienā mēs visi lutinām savas otrās pusītes. Viņš tev pasniedz ziedu pušķi un aizved romantiskās vakariņās, bet tu vari viņam no jauna atgādināt, cik skaista esi un kāpēc viņš tevī iemīlējās. Tev tikai jāseko dažām sievišķīgām viltībām, kas ļaus izskatīties modernai, pašpārliecinātai un seksīgai.

Gatavošanās jāsāk jau laicīgi. Iepriekšējā vakarā palutini ādu ar sejas masku, bet matus – ar tiem paredzētu masku. Tad tie izskatīsies mitrināti un starojoši. Atceries, ka veseli mati, nagi un āda ir tava lielākā rota. Taču ko tu vari izdarīt pašā Valentīna dienā?

1.    Sarkanā krāsa. Kas gan ir Valentīndiena bez sarkaniem akcentiem? Taču neuztver to tikai kā tradīciju, jo šī krāsa vīriešiem visspilgtāk iespiežas atmiņā. Nesenā zinātniskā pētījumā atklājās, ka vīrieši vislabāk atcerējās pirmo randiņu ar konkrētu sievieti tad, ja viņa bija uzvilkusi ko sarkanu. Tu taču gribi, lai šī diena būtu neaizmirstama? Tad velc koši sarkanu kleitu, topu vai vismaz uzkrāso sarkanas lūpas. Tā būs neliela odziņa, kas pašai liks sajusties īpašai un radīt tādu pašu iespaidu arī savam vīrietim. Ja nu tomēr sarkanā krāsa tev šķiet pārāk banāla šai dienai, izvēlies kādu citu, kas tev piestāv. Tikai ne dzelteno vai brūno! Šīs krāsas lielākā daļa vīriešu uzskata par visnepievilcīgākajām.

Aktrise Skārleta Johansone tikai nedaudz ieēnojusi acis un izcēlusi lūpas.

2.    Dabisks grims. Grimam jāizceļ tavs dabiskais skaistums. Vislielākā meistarība ir izveidot tādu meikapu, lai tu izskatītos pavisam nedaudz uzkrāsojusies – it kā daba tev būtu devusi starojošu ādu un izteiksmīgas acis. Tāpēc nepārspīlē ar dekoratīvo kosmētiku un pieturies pie dabiskiem toņiem. Izvēlies neuzkrītošu vaigu sārtumu, kas padara tavu sejas ādu dzīvīgāku, kā arī labu skropstu tušu. Ja ziemā esi kļuvusi bāla, uzliec nedaudz bronzera.

Grima mākslinieki uzskata, ka visām sievietēm vislabāk piestāv tāda lūpu krāsa, kas ir tikai pāris toņus tumšāka par dabisko lūpu toni.

Modele Miranda Kerra matus ieveidojusi brīvās lokās.

3.    Vieglas lokas.

Šogad modē nākušas vienkāršas un neuzspēlētas frizūras. Viena no lielākajām tendencēm ir brīvas, pāri pleciem krītošas lokas. Šāda frizūra piestāv visām garu matu īpašniecēm, un tai piemīt viegls seksapīls.

Kā šādu frizūru iegūt? Ja mājās nav lokšķēru, aptin matu šķipsnas ap taisnotāju – pārsteidzoši, bet tieši tādā veidā lielākā daļa sieviešu tiek pie šādām brīvām lokām. Neturi tos pārāk ilgi, lai neciestu mati. Pēc tam izķemmē matus – un gatavs!

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press