Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 2. marts
Cita pasaule
2017. gada 2. marts, 04:28

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 2. marts

Jauns.lv

AUNS

Strauji, negaidīti notikumi var tevi izprovocēt uz rīcību, kas nenāks par labu tavai reputācijai. Vari atklāt sevī rakstura iezīmes, par kurām biji pārliecināts, ka tās tev nepiemīt. Ar nepatīkamu situācijas pavērsienu būs vieglāk samierināties, ja domāsi par izaugsmi, nevis šaustīsi sevi ar pārmetumiem par pieļautajām kļūdām.

VĒRSIS

Atļaujies izkāpt no ierastajiem attiecību rāmjiem un doties jaunu domubiedru meklējumos. Patīkamus brīžus var sagādāt tikšanās neierastos apstākļos. Esi gatavs jauniem notikumiem un pavērsieniem. Par priekšdienām rūpējies, noslēdzot īslaicīgus līgumus, nevis ceļot viegli gaistošas sapņu pilis.

DVĪŅI

Vari būt apveltīts ar lielisku intuīciju naudas lietās un īpašu veiklību darījumos. Tev būs grūti palikt malā un neiejaukties, ja redzēsi, ka tiek pieņemti aplami lēmumi vai nepareizi risinājumi. Bez grūtībām mācēsi atrast pareizos vārdus, kas palīdzēs novērst jebkuras domstarpības un pretrunas.

VĒZIS

Var pavērties jaunas sadarbības iespējas. Tikai nepieliec punktu sarunām par ātru – vienošanās, ko tik viegli izdosies panākt, vēlāk var tikt pārskatīta. Kontrolē sevi, neļauj savai augstprātībai sabojāt labi iecerēto. Neapšaubi izteiktās pretenzijas, tās būs pamatotas – uzticēšanās atvieglos saprašanos.

LAUVA

Lai arī tava dzīves pozīcija būs stabila, tomēr attiecībā uz darbu var būt ne mazums pretrunu. Tu nelabprāt uzņemsies jaunus pienākumus, var rasties grūtības ar reglamentu ievērošanu, būs grūti ievērot secīgu un mērķtiecīgu rīcības plānu. Tuva cilvēka padoms palīdzēs apiet klupšanas akmeņus un nenonākt ļaužu valodās.

JAUNAVA

Izturies piesardzīgi pret saņemto informāciju un citu viedokli. Lai izvairītos no kļūdainiem spriedumiem, pārbaudi un precizē visu, kas rada kaut mazākās aizdomas. Stabilitātes pamats ir zināšanas, tās ļaus atrast pareizo izeju no sarežģīta lietišķo problēmu labirinta. Tava rosība labvēlīgi ietekmēs apkārtējos.

SVARI

Rūpējies par savas dzīves stabilitāti. Esi mērķtiecīgs un radošs! Ja jūti, ka tērē enerģiju sīkumos, pārskati savus plānus un atsakies no aktivitātēm, kam ir zems lietderības koeficients. Nepakļaujies citu ietekmei, domā par to, kas ir izdevīgi tev, nevis priekšniecībai vai partneriem. Paļaujies uz saviem spēkiem.

SKORPIONS

Šodiena var palikt tavā atmiņā kā romantisku attiecību sākums. Neapmulsti, ja uzklausīsi neparastu atzīšanos vai dzirdēsi par sevi daudz cildinošu vārdu. Nākamās nedēļas sākumā liec emocijas pie malas. Nepakļauj sevi riskam, avantūrām, neuzticies svešiniekiem. Katrs sānsolis var izrādīties liktenīgs.

STRĒLNIEKS

Vari pievērsties sadzīviskiem jautājumiem. Ieviešot kārtību mazās lietās, sakārtosies arī lielās. Nebūtisks sīkums var dot impulsu jaunām nākotnes iecerēm. Draugi labprāt tevi uzklausīs. Vienīgi ar kolēģiem neesi pārāk atklāts, jūsu attiecībās var iezagties viegla aizdomīguma ēna.

MEŽĀZIS

Par garlaicību sūdzēties nevarēsi. Būsi ideju pārpilns un gatavs tās laist apritē. Viegli atradīsi kopīgu valodu ar jauniem paziņām un bez lielām grūtībām tiksi galā pat ar vairākiem darbiem vienlaikus. Ja būsi neatlaidīgs, tavi nodomi īstenosies. Tev izdosies apmierināt savu godkāri un sasniegt mērķi, ar ko varēsi lepoties.

ŪDENSVĪRS

Ārējais miers var neatspoguļot to, kā jūties patiesībā. Tuvinieki intuitīvi nojautīs tavu dvēseles stāvokli un mācēs apiet diskutējamus jautājumus. Mazāk veiksmīga būs mijiedarbība ar kolēģiem, viņi nebūs tik toleranti un iejūtīgi. Tavas kļūdas un neveiksmes var izpelnīties asu kritiku.

ZIVIS

Kompromisu un kopējas valodas meklēšana, interešu krustošanās un savstarpēja izpalīdzēšana – tās būs šo dienu aktualitātes. Ar tālas nākotnes plānošanu gan neaizraujies. Ja vēlies laiku pavadīt saturīgi, pievērsies tam, kas neprasa lielus ieguldījumus un pacietību.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock