Ilze Ķuzule-Skrastiņa: "Es tikai tagad sāku izbaudīt dzīvi"
2014. gada 5. septembris, 12:39

Ilze Ķuzule-Skrastiņa: "Es tikai tagad sāku izbaudīt dzīvi"

Jauns.lv

Žurnāla OK! septembra numurā intervija ar Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu. “Es nevaru tā pa virsu – kā pa ūdeni paplunkšķināt. Es attiecībās pamatīgi krītu iekšā,” saka Dailes teātra aktrise un fotosesijā fotografējas kopā ar bērniem – dvīņiem Maratu un Emīliju.

Lasi sarunu ar Jaunā Rīgas teātra aktieri Andri Keišu. Dzīvi brīnišķīgu dara grūtums – uzskata aktieris. Viņš domā, ka strīdos vienmēr uzvar sievietes, ir jāakceptē bērnu gaume un nekāds praktiskais latvietis no viņa neiznāks nekad.

Par atelpas mirkļiem, kas ļauj būt laimīgām un justies saskaņā ar sevi, stāsta četras uzņēmīgas un ikdienā aizņemtas sievietes: zīmolu ligzdas Matka vadītāja Inese Indāne, Swedbank valdes locekle Irīna Pīgozne, TV un radio žurnāliste Daina Jāņkalne un modes māksliniece Žanete Auziņa.

Jautājam diviem psihoterapeitiem, vai saglabāt laulību bērnu dēļ, un skaidrojam, kādas dabiskās ēteriskās eļļas palīdz pret stresu un nomāktību. OK! pielaiko parīzietēm raksturīgo rudens stilu, demonstrē, kā valkāt vidēja jeb midi garuma svārkus, un iesaka stilīgākos džinsus tavai brīvdienu garderobei. Kā arī rudens grima aktualitātes; kosmētika, kas mainīja vēsturi; stāsts par britu modeli – vīrieša pievilcības etalonu – Deividu Gandiju un gardas brokastis gultā Rīgas populārāko šefpavāru izpildījumā.

Kasjauns.lv/ Publicitātes foto