Mīlas dzīve šogad būšot haotiska. Ķīniešu horoskops 2015.gadam
Cita pasaule
2015. gada 3. janvāris, 06:46

Mīlas dzīve šogad būšot haotiska. Ķīniešu horoskops 2015.gadam

Jauns.lv

Pēc ķīniešu horoskopa, Kazas gads oficiāli sāksies 2015. gada 19. februārī un ienesīs dziļas pārmaiņas katrā mūsu dzīves jomā. No vienas puses, Kazas gads simbolizē mieru, harmoniju, laipnību, dāsnumu, no otras puses, Kaza ir kaprīza un ne vienmēr vēlās iziet uz kompromisiem. Tāpēc gaidāms arī gana daudz spriedzes pilnu situāciju, nenoteiktība, dzīves līkloču neparedzamība. Būvēt grandiozus un liela mēroga plānus šajā gadā nav ieteicams – Kazas ietiepība var negaidot visus plānus pārskatīt un pēkšņi tos mainīt.

Kaza pēc savas būtības nav čakla darbu darītāja, drīzāk patērētāja, un daudzi meklēs vieglāku darbu vai vismaz centīsies samazināt tā apjomu vai darbā pavadīto laiku. Tomēr Kaza ir skaistuma, daiļrades un radošuma mīlētāja, tāpēc veiksies tiem, kas iesaistīti atbilstošās jomās. Arī mistika Kazai ir tīkama, un šajā ziņā viņa būs aktīva.

Šajā gadā daudzi labprāt dosies ceļojumos, līdz vasaras beigām tie būs vairāk izklaides ceļojumi, bet uz rudens pusi aktuālāki būs darījuma braucieni vai tādi, kas saistīti ar veselības uzlabošanu. Tomēr – lai cik tālā ceļā dotos, svarīgākais būs komforts, jo gada saimniece Kaza nemīl neērtības.

Zilā Kaza ir diezgan pesimistiska būtne, kā dēļ dažādas ikdienas nepatikšanas vai neizdošanās viesīs uztraukumu, šaubas un neprognozējamu reakciju. Ar savu kaprīzumu un žēlošanos Kaza radīs nestabilas personīgās attiecības. Impulsivitāte, ekscentriskums, egoisms, sekošana savām vēlmēm, nerēķinoties ar citiem, atklāti izpausta neapmierinātība – šīs īpašības izpaudīsies daudzos, tādējādi saasinot negativitāti attiecībās.

Mīlestība Zilās Kazas gadā būs diezgan haotiska. Tiks mainīti partneri, lai atrastu to, ar kuru visērtāk. Kaza ir ģimeniska, un viņai izdodas radīt pret sevi simpātijas un vēlmi par viņu rūpēties, tomēr Kazā dominē merkantilisms. Daudzi tieksies pēc attiecībām, veidos ģimeni, taču ne mīlestības dēļ, bet drošībai un stabilitātei, t. i., būs daudz aprēķina laulību. Pavasarī un vasarā laulāties izlems arī tie pāri, kas kopā dzīvo jau ilgstoši, tomēr līdz šim nebija attiecības noformējuši juridiski. Tāpat šajā gadā daudzas ilgstošas partnerattiecības tiks pārbaudītas ar otra briedumu, jo partneris palaikam izrādīs savas kaprīzes.

Kazas gadā veselības problēmas izraisīs galvenokārt stress, kas ietekmēs nervu sistēmu. Pieaugs interese par netradicionālo un Austrumu medicīnu. Tā kā šī gada stihija ir Koks, tad profilaktiski jārūpējas par aknām un žultspūsli. Daudzi atklās savu veselības problēmu cēloņus un sapratīs, “kāda zāle jāgremo”, lai veselība uzlabotos.

Kaza ķīniešu mitoloģijā simbolizē mātišķo sākotni, līdz ar to šis gads ir viens no labvēlīgākajiem bērna ieņemšanai un dzimšanai. Šajā gadā dzimušie no Kazas saņems brīnišķīgas artistiskas dotības apvienojumā ar vēsu un racionālu prātu. Šajā gadā dzimušie nākotnē var kļūt par veiksmīgiem politiķiem, uzņēmējiem un aktieriem.

ŽURKA (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

Žurkas gadā dzimušie jutīsies šajā gadā harmoniski un pozitīvi, jo Koka Kaza sniegs tiem spēju iemantot sabiedrības uzticību. Tiks novērtētas arī Žurkas prasmes – šis gads var kļūt par dzīves lielākā sapņa piepildīšanas gadu, ja vien tiks darīts viss iespējamais, lai mērķi sasniegtu. Kazas gads ļaus Žurkām vairot bagātību un papildināt uzkrājumus.

Mīlestībā Žurka pārāk vadīsies no izdevīguma, praktiskuma un ērtībām, tādējādi pabojājot vai pat izārdot attiecības ar tiem, kas patiesi viņu mīl. Tomēr gada beigās daudzas Žurkas apjautīs, ko izdarījušas, un mēģinās dažādiem līdzekļiem atjaunot vai uzlabot izjukušās attiecības, mīlestību.

Šajā gadā Žurkām ir lieliska iespēja sasniegt karjeras virsotnes, ko stimulēs mērķtiecība un nevēlēšanās būt pakļautām, kā arī prasmīga ietekmīgu aizbildņu protekcijas izmantošana. Tomēr, nonākot vadošos posteņos, grūtības var sagādāt attiecības ar padotajiem, un tikai to uzlabošana ļaus saglabāt iegūto pozīciju.

Finanšu ziņā Žurkas šogad būs uzmanīgas, kā dēļ var tikt uzskatītas par skopām, viņas vairāk krās, nevies tērēs un nelabprāt aizdos. Patiesībā viņu intuīcija ir pareiza – šogad labāk ar naudu nešķiesties un turēties pa gabalu no riskantām finanšu operācijām, kas ļaus saglabāt un vairot iekrājumus.

Žurkām 2015. gadā īpaši jāuzmanās no saaukstēšanās, vīrusu un infekciju slimībām – vēlams stiprināt imunitāti. Arī locītavām vērts pievērst lielāku uzmanību, tādējādi izvairoties no nopietnām veselības problēmām, pat nokļūšanas slimnīcā.

VĒRSIS (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

Vērši Kazas gadā būs ne vien mērķtiecīgi, bet arī viltīgi, tā gūstot panākumus daudzās dzīves jomās. Vienīgais, kas var traucēt, ir viņu bezrobežu uzticēšanās, tāpēc laiks iemācīties pazīt cilvēkus un reizēm teikt arī – nē!

Mīlestībā Vērši kļūs izvēlīgāki, pārliecinātāki un pievilcīgāki. Labprāt ļausies iemīlēšanās sajūtai un baudīs to, ko sniedz attiecības ar pretējo dzimumu. Svarīgākais būt godīgam un patiesam, lai pat šķiroties saglabātu draudzīgas attiecības un neiegūtu pretējā dzimuma ienaidniekus.

Veiksme iespējama arī profesionālajā jomā, bet strādāt vajadzēs daudz un cītīgi, grūtākais būs tikt galā ar savu aizkaitinātību, neiecietību, kas var traucēt gūt labākus rezultātus.

Finansēs viss izdosies, ja vien Vērsis negribēs daudz un uzreiz, pat iesaistoties riskantos darījumos. Kazas gadā Vērši nedrīkst riskēt, jo tā var visu zaudēt. Aizdodot naudu, ieteikums parakstīt parādzīmi, pat ja aizdots tiek draugiem, jo gada beigās var izveidoties situācija, kad var pazaudēt gan draugu, gan naudu.

Veselā miesā vesels gars – tas ir attiecināms uz Vērsi. Taču, drudžaini rosoties, novārtā var palikt veselīgi ēšana, un jau ap rudeni var rasties kuņģa un zarnu trakta darbības traucējumi. Otrs brīdinājums Vēršiem attiecībā uz veselību ir traumu iespējamības periods no marta līdz oktobrim.

TĪĢERIS (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998)

Jau kopš gada sākuma Tīģera gadā dzimušie izjutīs spriedzi, kā dēļ pret apkārtējiem būs samērā neiecietīgi un viegli iesaistīsies konfliktos. Katra neveiksme tiks uztverta kā katastrofa. Pašsajūta uzlabosies gada otrajā pusē, kad Tīģeris atgūs psihisko līdzsvaru.

Arī mīlestībā viss neizdosies tik labi –Tīģeri gribēs dominēt un kontrolēs partneri. Tas izraisīs strīdus un reizēm šķiršanos.

Tīģeriem ir ļoti svarīga reputācija, un viņi šogad vēl cītīgāk atdosies darbam, reizēm strādājot brīvdienās vai vakaros, regulāri ilgāk aizkavējoties darbā. Paredzami daudzi komandējumi, tikšanās, piesaistot jaunus darījuma partnerus, tādējādi vairojot Tīģera spozmi kolēģu un darba devēju acīs. Bēdīgāk klāsies Tīģeriem, kas darbojas individuāli, viņiem iespējama arī krīzes situācija.

Tīģera augstsirdība pret tuviniekiem un draugiem vienmēr ir izpaudusies ar dāsnumu, un, ja gada beigās Tīģeris nonāks kritiskā finanšu situācijā, draugi noteikti palīdzēs. Tomēr, lai izvairītos no materiālām nebūšanām, svarīgi ir klausīt savai intuīcijai, nevis padomdevējiem no malas, kas var būt arī viltīgi nelabvēļi. Gada beigās zvaigznes sola iespēju tikt pie negaidīta laimesta.

Tīģeriem ieteicams vairāk pievērsties profilaktiskajiem pasākumiem, stiprināt imunitāti. Problēmas var rasties ar limfātisko sistēmu, sirdi un asinsvadiem. Vēlams painteresēties par holesterīna līmeni asinīs. Ieteicamas pastaigas svaigā gaisā un vairāk kustību.

TRUSIS/KAĶIS (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Ķīniešu horoskops Kaķa gadā dzimušajiem šogad sola veiksmi. Blakus Kaķim vienmēr būs cilvēki, kas atbalstīs, izteiks izdevīgu piedāvājumu vai īstajā brīdī brīdinās. Arī pašam Kaķim labi būtu sniegt atbalstu un palīdzīgu roku kādam, kam tas vajadzīgs.

Kaķa gadā dzimušie šogad centīsies sakārtot un nostiprināt esošās attiecības. Kāds noteikti pieņems lēmumu par ģimenes dibināšanu, laulību. Iemīlējies Kaķis tieksies iekarot iecerētā labvēlību, skaisti aplidojot un aizraujot ar savu dzīves filozofiju un uzskatiem.

Kaķis nepārstrādāsies, drīzāk centīsies iegūt siltu vietiņu. Tomēr, pateicoties savam vienkāršajam raksturam un spējai diplomātiski risināt problēmas, priekšniecība viņu var atzinīgi novērtēt. Kaķiem veiksies individuālajā uzņēmējdarbībā, īpaši tirdzniecībā. Ne tik veiksmīgs gads būs tiem, kas attīsta savu biznesu ražošanas un datortehnoloģiju jomā.

Nauda Kaķu vērtību skalā nekad nav bijusi pielūgsmes objekts, un arī šajā gadā tā tiks viegli tērēta savām vēlmēm un vajadzībām, netiks taupīti līdzekļi, arī lai iekarotu mīļotā cilvēka labvēlību. Naudas plūsma šogad būs nevienmērīga, tomēr palaikam Kaķim radīsies negaidīti un neparedzēti ienākumi, piemēram, laimests.

Veselības stāvoklis Kaķa gadā dzimušajiem šogad būs stabils un labs, problēmas var radīt tikai viņu nevēlēšanās izrādīt savas negatīvās emocijas, tās apvaldot sevī, kas var izraisīt neirozi vai iekšējo orgānu slimības.

PŪĶIS (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988)

Pūķa gadā dzimušie šogad atkāpsies no ikdienas darbiem un rūpēm un ļausies apcerei par dzīves vērtībām un jēgu. Jau 2015. gada sākumā viņi jutīsies, ka sasnieguši noteiktu dzīves līmeni, tāpēc ir laiks apstāties un izvirzīt jaunus mērķus. Šis gads dažiem Pūķa gadā dzimušajiem var kļūt par ļoti nozīmīgu gadu viņu dzīvē, tas var būt lūzuma punkts visdažādākās dzīves jomās. Neapmierinātība ar darbu vai partnerattiecībām var likt pieņemt radikālus lēmumus un tos realizēt. Ir iespējama šķiršanās vai pat pārcelšanās uz citu valsti.

Kaislīgā Pūķa dabu mīļotais novērtēs, tomēr jāuzmanās no despotisma, greizsirdības un vēlmes pilnībā kontrolēt partneri, citādi ir visas iespējas gada beigās zaudēt gan ģimeni, gan mīļoto cilvēku.

Pūķa sarežģītais raksturs var radīt situāciju, kad konkurentu un nelabvēļu ir vairāk nekā atbalstītāju vai draugu. Ja tas liks Pūķim aizdomāties un mainīt attieksmi pret apkārtējiem, tad ar čaklu darbu, drosmīgi ķeroties klāt grūtiem projektiem, vēlamais būs sasniedzams.

Finanšu jomā šis gads Pūķim nebūs vienkāršs, jau gada sākumā radīsies regulāri papildizdevumi, kas var likt ciešāk savilkt jostu. Tomēr rudens pusē situācija sāks mainīties un jau gada beigās uzlabosies.

Pūķa gada dzimušajiem šogad ieteikums par savu veselību rūpēties profilaktiski visu gadu. Svarīgi nenodarboties ar pašārstēšanos, tas var veselības stāvokli pasliktināt, nevis uzlabot. Vēlmi pēc adrenalīna, iesaistoties bīstamos sporta veidos, labāk atlikt uz citu gadu, jo ir augsta traumu iespējamība.

ČŪSKA (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989)

Lai Čūskas gadā dzimušiem šis gads būtu veiksmīgs, Čūskai jāmodina sevi no pasivitātes perioda aktīvai darbībai, kardinālām dzīves izmaiņām. Esošā dzīve Čūsku var pilnībā neapmierināt, viņa var justies emocionāli nospiesta, zaudējusi harmoniju. 2015. gadā vēlams uz dzīvi skatīties vienkāršāk, reizēm pieņemot arī nestandarta lēmumus.

Mīlestībā Čūska var būt kategoriska, greizsirdīga un vienlaikus ļoti jūtīga. Lai arī Čūska pilnībā dāvās sevi partnerim, tomēr ne visām partneris atbildēs ar to pašu. Iespēja no mīļotajiem pārtapt lielākajos ienaidniekos šogad ir reāla. 2015. gads neveicinās izveidot abpusēji sirsnīgas un mīļas attiecības.

 Čūskai ir ass prāts un laba atmiņa, ko vēlams likt lietā, attīstot veiksmīgu karjeru. Savukārt lielība un augstprātība, kas reizēm jūtama pret kolēģiem, var radīt šķēršļus. Šogad labāk nostiprināt jau esošās pozīcijas.

Finanses jau gada sākumā var radīt raizes, veiktie ieguldījumi var izrādīties neveiksmīgi, bet izdevumi – pieaugt. Iespējams, gada vidū nauda vajadzēs aizņemties. Ieteikums atturēties no iesaistīšanās riskantos un nelegālos darījumos, tie cietīs krahu, un par tiem būs personīgi jāatbild.

Regulāras rūpes savu veselību ļaus Čūskas gadā dzimušajiem šo gadu nodzīvot bez īpašām veselības problēmām. Svarīgākie priekšnoteikumi – sporta nodarbības, pārdomāta ēdienkarte un mērenība, lietojot alkoholu. Tiem, kam pat šis mazumiņš liksies par grūtu, jābūt gataviem, ka var būt problēmas ar sirdi vai asinsvadiem.

ZIRGS (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990)

Brīvība – tas būs lielākais un svarīgākais ieguvums Zirga gadā dzimušajiem. Šogad viegli izdosies nomainīt darbavietu, dzīvesvietu, partneri – ja tā dēļ Zirgs līdz šim juties savažots. Tomēr, pieņemot tik nopietnus lēmumus, ieteikums visu kārtīgi apsvērt, nevis ļauties impulsīvam lēmumam.

Mīlestībā Zirgs būs pastāvīgs un uzstājīgs. Pat ja mīlas objektam būs citas attiecības, tas Zirgu neatturēs, un jau gada otrajā pusē viņa nepiekāpība vainagosies ar panākumiem.

Arī lai sasniegtu karjeras virsotnes, vēlamo amatu vai rezultātu darbā, Zirga gadā dzimušie izmantos visus līdzekļus. Tomēr ieteikums turēties likuma rāmjos, lai nerastos vajadzība pēc advokāta pakalpojumiem.

Visu vai neko! Tāda devīze raksturīga Zirga, visās jomās šogad, tostarp finansēs. Un atkal – gatavība riskēt ar lielām summām pieļaujama tikai ar zinoša un kompetenta konsultanta svētību, pretējā gadījumā ir risks zaudēt visu.

Zirga gadā dzimušajiem vajadzētu šogad kontrolēt asinsspiedienu un hormonu līmeni, ja rodas problēmas, precīzi ievērot ārsta norādījumus. Profilaktiskas apskates ieteicams veikt vismaz divas reizes gadā. Pirmajā pusgadā vēlams neceļot ar gaisa transportu.

KAZA (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

Sākoties Kazas gadam, Kazām jākļūst atbildīgākām. Bieži šajā gadā no Kazas tiks prasīts gandrīz neiespējamais, būs jākļūst par centrālo tēlu uz dzīves skatuves pretēji savai gribai. Tā kā Kazai nepatīk ierobežojumi, gads nebūs viegls. Laimi un veiksmi Kaza 2015. gadā var sasniegt, dodoties turp, kur neviens viņu nepazīst.

Vēlme izvairīties no strīdiem un jebkuriem līdzekļiem saglabāt mieru, būs iemesls, kāpēc Kaza gatava izpildīt ikvienu sava mīļotā vajadzību un kaprīzi. Tā paša iemesla dēļ Kaza var atteikties no vērtīgiem darba piedāvājumiem vai paaugstinājuma, kas nozīmīgi vairotu finanses, lai tikai nomuktu no stresa un atbildības. Tomēr, ja Kaza atradīs darbu, kas sagādās prieku un gandarījumu, tad visi pārliecināsies par viņas talantiem un darbaspējām.

Finanšu jomā Kazai šis būs veiksmīgs gads, pat bez milzīgiem ienākumiem Kaza pārsteigs apkārtējos ar veiksmīgiem pirkumiem, naudas ieguldījumiem, iespējams, radīsies arī kāds negaidīts veids vai avots, kā papildināt savu budžetu. Svarīgākais, lai Kaza ticētu savai veiksmei un neiesaistītos nepamatotā riskā. Gada beigās būs vairāk tēriņu saistībā ar mīļoto cilvēku, bet, tā kā ieguldījums palīdzēs uzlabot attiecības, tas atmaksāsies.

Veselības problēmas var radīt depresīvais stāvoklis, ko izraisīs partnerattiecības un profesionālas neveiksmes. Stress var atstāt iespaidu uz nervu sistēmu, kas nopietni ietekmēs sirds, asinsvadu un iekšējo orgānu veselības stāvokli. Līdzēt var pastaigas, jautrība. Labāk nedomāt par problēmām, jo Kazai tās bieži ir izdomātas, nevis reālas.

PĒRTIĶIS (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992)

Lai arī Kazas gads Pērtiķa gadā dzimušajiem liks daudz šķēršļu un pārbaudījumu, viņi ar smaidu uz lūpām un pērtiķa veiklību ar visu tiks galā. Palīdzēs viņu komunikabilitāte un kontakti. Pērtiķis nepieļaus, ka viņu kāds apspiež vai pazemo, tāpēc, ja vajadzēs, mainīs darbu, dzīvesvietu, paziņas.

Mīlestībā Pērtiķis šogad būs vieglprātīgs, viņam nederēs partneri, kas vēlēsies nopietnākas attiecības vai gribēs izveidot ģimeni. Pērtiķis labprāt iesaistīsies īslaicīgās un nenopietnās dēkās.

Darbā Pērtiķis būs mērķtiecīgs tikai tad, ja viņam būs brīvs darba grafiks vai daudz komandējumu, komunikācijas. Pērtiķis šogad sāpīgi uztvers kritiku un var mainīt darbavietu, kurā jau strādā ilgu laiku. Iespējams pat, ka daži Pērtiķi pusgadu vispār būs bez darba, ja nebūs atbilstoša piedāvājuma.

Tomēr nepastāvība un zināma vieglprātība nekādi neietekmēs ienākumu stabilitāti. Pērtiķi netaupīs naudu, lai sevi palutinātu un, ja ap gada vidu izdomās realizēt savu projektu, tad veikli un izmanīgi sagādās vajadzīgos līdzekļus.

Brīdinājums – ja arī pret veselību Pērtiķis izturēsies tikpat vieglprātīgi, tad šajā gadā iespējams nopietni saslimt un ārstēšanās būs ilgstoša. Īpaša vērība jāpievērš acu veselībai, ir iespēja saindēties.

GAILIS (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993)

Gaiļa gadā dzimušie gadu sāks ar optimismu, dzīvesprieku un pilni entuziasma. Daudz jaunu un interesantu ideju, tomēr neveiksmju dēļ viņi var nolaist knābjus un justies apjukuši. Iemesls var būt viņu pļāpīgums un emocionalitāte. Izmantojot nedaudz viltības un reizēm nekaunības, visas neveiksmes izdosies uzvarēt un noķert laimi aiz astes.

 Mīlestībā Gaiļi būs pārāk jūtīgi un emocionāli un pieņems pārsteidzīgus lēmumus. Impulsivitāte traucēs saglabāt harmoniju un nostiprināt attiecības.

Šogad Gaiļa gadā dzimušie veltīs daudz pūļu un līdzekļu, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm. Gada pārvaldniece Kaza visādi atbalstīs šos centienus, tomēr arī pašam Gailim ir jāspēj bez bailēm un minstināšanās uzņemties atbildību, atbildēt par saviem vārdiem un darbiem. Grūtākais – uzturēt un sakārtot harmoniskas attiecības ar partneriem un kolēģiem.

Gailim šajā gadā finanses var dziedāt romances. Plānu un projektu būs daudz, visus gribēsies realizēt, bet naudas pietrūks. Ieteikums nesadrumstaloties, bet koncentrēties uz kaut ko vienu, kas var nest peļņu. Aizdot naudu draugiem šogad vajadzētu ļoti uzmanīgi, var gadīties to nesaņemt atpakaļ.

Jau gada sākumā Gaiļa gadā dzimušajiem var būt nepieciešama atpūta, piemēram, sanatorija. Ieteikums pārbaudīt aizkuņģa dziedzeri. Iespējamas arī operācijas, kam labvēlīgākais laiks būs gada sākums un beigas.

SUNS (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994)

Suņa gadā dzimušie šajā gadā spēs sasniegt to harmoniju dzīvē, uz ko viņi ir tiekušies pēdējā laikā. Apkārtējiem tas vienkārši būs jāpieņem un jāsamierinās – Suns 2015. gadā dzīvos, kā pats grib. Gads būs samērā mierīgs, bez krasiem lūzuma momentiem, labvēlīgs laulībai un bērna piedzimšanai.

2015. gadā Suni pilnībā var pārņemt mīlestība, beidzot viņš satiks partneri, ar kuru izveidosies harmonija seksuālajās attiecībās. Tieši seksuālā harmonija būs pamats un stimuls attīstīt attiecības emocionālajā un garīgajā līmenī. Suņa gadā dzimušo vidū būs vismazāk šķiršanos.

Augstu sasniegumu karjerā Suns var negaidīt, jo viņa mērķi ir lieli, bet, lai tos sasniegtu, Suns nevēlas riskēt, bet doties uz priekšu soli pa solim. Un veiksme būs, gada beigās tā var izpausties kādas augstākas personas labvēlībā.

Sākot gadu ar labu finansiālu uzkrājumu, Suņi plānos to veiksmīgi ieguldīt, un šajā situācijā vēlams paļauties uz savu spēcīgo intuīciju. Gada beigās ieteicams uzkrāt papildu kapitālu, var gadīties kāds labs piedāvājums. Visu gadu nopietnus naudas tēriņus prasīs mācības un izglītība – gan sev, gan bērniem.

Suņiem šajā gadā vēlams padomāt par fizisko formu, kas uzlabotu sirds asinsvadu stāvokli, asinsspiedienu. Arī ārējam izskatam tiks veltīta uzmanība, ne tikai nometot kādu uzkrājušos lieko kilogramu, bet, iespējams, veicot arī plastisko operāciju. Visu gadu Suņiem ieteicams sekot līdzi zobu un mutes dobuma veselībai.

CŪKA (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995)

Cūkas gadā dzimušajiem gada sākumā gribēsies pabūt vientulībā un klusumā, jo būs apnikusi ikdienas kņada un dzīšanās pēc naudas, varas, būs nogurdinājuši arī centieni pierādīt kādam mīlestību. Gada pirmajā pusē Cūkas jutīsies samērā nomāktas, domājot par to, kā izmainīt dzīvē to, kas neapmierina. Otrajā pusgadā Cūkas būs apņēmības pilnas reāliem darīt, lai notiktu pozitīvas izmaiņas.

Mīlestībā Cūkas gan šogad nebūs īpaši izlēmīgas, dažas pat palaidīs garām liktenīgo cilvēku, ja par to būs jācīnās. Ieteikums – kļūt pašpārliecinātākiem, atklāt mīļotajam savas jūtas un vēlmes, tad arī partnerattiecības uzlabosies. Svarīgi arī nepalaist garām iespēju sākt jaunas attiecības, kas radīsies gada vidū un solās nākotnē būt vētrainu pārdzīvojumu pilnas.

Karjeras iespējas labāk atlikt uz gada otro pusi, turklāt ievērojot teicienu: “Vīrs un vārds.” Vārdi un darbi nedrīkst atšķirties, laikus jāpilda katrs dotais solījums, šāda nostāja palīdzēs sasniegt mērķus.

Cūkas gadā dzimušajiem šis gads vairāk saistīsies ar izšķērdību. Cūkas naivums ies kopsolī ar vēlmi uzlabot finansiālo stāvokli, neko daudz nedarot, negatīvas sekas var radīt arī vēlme palielīties ar saviem uzkrājumiem. Tas piesaistīt krāpniekus, kas izmanīgi, bet būtiski var samazināt Cūkas finanses. Tāpēc vislabāk jau gada sākumā iegādāties kādu nekustamo īpašumu, lai uzkrājumi būtu drošībā.

Par veselību kopumā un enerģijas krājumiem šajā gadā Cūkām nebūtu jāuztraucas. Veselības problēmas var rasties tikai kā emocionālu pārdzīvojumu sekas. Ieteikums nesatraukties par sīkumiem, bet katrā notikumā saprast iegūto pieredzi un ticēt pozitīvam iznākumam. Ja iespējams, atvaļinājumu vislabāk ieplānot pirmajā pusgadā, lai kārtīgi atpūstos.

Citas prognozes 2015. gadam lasi „Patiesās Dzīves” speciālizlaidumā „Prognozes 2015”

Astroloģe Deina Laiviņa, žurnāls Patiesā Dzīve / Foto: Aigars Hibneris, Shutterstock