foto: Publicitātes foto
Trendīgas skropstu tušas un skropstu kopšana
Douglas
Skaistums
2024. gada 19. februāris, 09:31

Trendīgas skropstu tušas un skropstu kopšana

Reklāmas projekts

19. februāris ir starptautiskā skropstu diena

Garas un kuplas skropstas ne tikai izskatās skaisti, bet arī padara acis izteiksmīgas. Mēs vēlamies Jūs iepazīstināt ar trendīgām skropstu tušām, kas izcels Jūsu skropstas un skaistuma produktus, ar kuriem tās viegli kopt.

foto: Publicitātes foto
Douglas

Trendīgas skropstu tušas

Daudzu skropstu tušu sastāvā ir vaski un eļļas, turpretī trendīgas skropstu tušas (tubing mascaras) satur polimērus, kas ap katru skropstu izveido elastīgas caurulītes, tā padarot tās garākas.

Vēl viena priekšrocība: tās ir noturīgas pret izsmērēšanos un nenokļūst uz ādas virs vai zem acīm. Šīs skropstu tušas ir arī ļoti viegli noņemt. Viss, kas nepieciešams - silts ūdens un vates plāksnītes.

foto: Publicitātes foto
Douglas

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara (Ūdensnoturīga skropstu tuša)

Clinique Lash Power Mascara (Noturīga skropstu tuša ar pagarinošu un atliecošu efektu)

foto: Publicitātes foto
Douglas

Krāsainas skropstu tušas

No smalkiem krāsu akcentiem uz apakšējās skropstu līnijas līdz mirdzošam izteiksmīgam izskatam - krāsaina skropstu tuša ir brīnīšķigs akcents! Spilgti rozā un oranžā krāsa labi sader ar zilām un pelēkām acīm, violeta skropstu tuša papildina zaļas acis, bet tumši zils tonis lieliski izskatās ar brūnām acīm.

Mūsu padoms: vispirms izmantojiet skropstu ieveidotāju un uzklājiet skropstu tušas bāzi. Pateicoties tam, krāsa būs īpaši intensīva.

foto: Publicitātes foto
Douglas

Skropstu bāzes un serumi

Vai vēlāties vēl skaistākas dabiskās skropstas? Skropstu bāzes var ne tikai uzlabot kopējo tēlu un piešķirt skropstām biezumu, garumu un apjomu, bet to barojošās sastāvdaļas pasargā matiņus no izžūšanas. Papildu skaistumam varat izmantot barojošus skropstu serumus ar tādām sastāvdaļām kā peptīdi, hialuronskābe, kofeīns vai provitamīns B5.

Pārējos produktus meklē ŠEIT .

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv .