foto: Aigars Čačka
"Baorri For Body And Mind" nav tikai vēl viens skaistumkopšanas zīmols; tas ir aicinājums sapņot pāri robežām, sajust skaistumu un harmoniju no visas pasaules
Skaistums
2024. gada 13. februāris, 10:00

"Baorri For Body And Mind" nav tikai vēl viens skaistumkopšanas zīmols; tas ir aicinājums sapņot pāri robežām, sajust skaistumu un harmoniju no visas pasaules

Reklāmas projekts

Zīmola “Baorri For Body And Mind” dibinātāja Agnese dzimusi un augusi Latvijas skaistajā mazpilsētā Madonā, studiju gadus pavadījusi Rīgā apvienojot studijas ar darbu. 2013. gadā dzīves līkloči aizveda uz Anglijas pilsētu Northamptonu, kur viņa sāka savu izaugsmi no noliktavas strādnieces līdz skaistumkopšanas zīmola radītājai un interneta veikala īpašniecei.

Agnese vīru Mārci satika Anglijā un abi kopā darbojās pie sava zīmola izaugsmes.

“Neatkarīgi no tā cik saliedēts un atbalstošs pāris esam, strādāt kopā pie sava zīmola izaugsmes ne pavisam nav viegli. Katram ir savs redzējums un ambīcijas, kuras mācamies koncentrēt vienā virzienā – “Baorri For Body And Mind” izaugsmē. Ne velti ir teiciens – mūžu dzīvo mūžu mācies, un to mēs ari darām – katru dienu, mācamies kopā iet uz mērķi, mācamies no līdzcilvēku pieredzes un savām  kļūdām.”

foto: Aigars Čačka

Mārcis atbild par tehnisko pusi, Agnese par reklāmu.

Ideja par internetveikalu bija jau sen, bet nebija skaidra redzējuma par produktiem.

foto: Aigars Čačka

Skaidra vīzija un redzējums par produktiem radās ceļojuma laikā Ēģiptē pēc kāda vietējā ražotāja produkta iegādes.

Produkta kvalitāte pārsteidza un viss salikās pa plauktiņiem – es gribu radīt savu skaistumkopšanas zīmolu un pārdot produktus, kas nav masu pārprodukcijas auglis, vēlos iepazīt pasauli un kolekcionēt skaistumkopšanas pērles no visas pasaules.

foto: Aigars Čačka

Vēl esot Ēģiptē tika uzrunāts ražotājs, mazs ģimenes uzņēmums  un uzsākta sadarbība.

No idejas par savu skaistumkopšanas zīmolu un brīdim, kad tika pārdots pirmais produkts, pagāja pusgads.

foto: Aigars Čačka

Pašlaik piedāvājuma klāstā ir dažādi šī ķermeņa sviesti, kuri baro un mitrina ādu neatstājot eļļainas ādas sajūtu. Sviestus var lietot sejas ādas kopšanā kā arī skalpa un matu kopšanā.

foto: Aigars Čačka

Dabīgi pūderveida skrubji, kurus var izmanot kā masku sejai un ķermenim, sajaucot tos kopā ar dabīgu jogurtu vai krējumu.

Sejas un roku krēmi, ēterskās eļļas, aroma eļļas – visiem produktiem ir daudzfunkcionāls pielietojums.

Mājas lapā www.baorri.com var iepazīties ar detalizētu produktu aprakstu.

Konkurence ir ļoti liela, bet mēs esam pārliecināti, ka mūsu produktu kvalitāte neliks vilkties un mūsu atbalstītāju un klientu skaits augs ar katru dienu. Produkti tiek ražoti mazos daudzumos īpaši priekš “Baorri For Body And Mind”, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti – nekas netiek paņemts no putekļaina plaukta noliktavā.

foto: Aigars Čačka

Ir labās un ne tik labās dienas, bet katrā no tām mēs tikai  iegūstam -pieredzi, jaunu iepazīšanos un zināšanas. Mums blakus nav pieredzējusi profesionāļu komanda, mēs ar vīru visu darām paši, kad jūtam, ka pašu spēkiem netiksim galā – konsultējamies ar  profesionāļiem, mācāmies un turpinām darīt.