foto: Shutterstock
Ko Latvijai sola 2024. gads? Stāsta astroloģe Guna Kārkliņa
Cita pasaule
2023. gada 29. decembris, 06:11

Ko Latvijai sola 2024. gads? Stāsta astroloģe Guna Kārkliņa

"Patiesā Dzīve"

“Daudzām valstīm, tāpat kā cilvēkam vai firmai, iespējams izgatavot savu astro karti – radix jeb pamathoroskopu, kā arī paskatīties gadu ciklu tendences,” teic astroloģe Guna Kārkliņa. “Veidojot prognozes Latvijai, izmantoju tieši šo metodi. Taču astrologu aprindās nereti raisās diskusijas, kuru laiku izmantot dzimšanas kartes izveidei: LR proklamēšanas datumu - 1918. gada 18. novembri vai neatkarības atjaunošanas deklarācijas dienu - 1990. gada 4. maiju.”

Guna Kārkliņa spriež, ka vispiemērotākais datums ir 18.11.1918. “Jo tas bērniņš ir dzimis, kad dzimis, bet komas (jeb okupācijas) laiks ir viņa mūža sastāvdaļa. Varam teikt, ka 4. maijs bija kā jauna piedzimšana, bet tas tikai tā – tēlaini.”

Astroloģe norāda, ka Latvijas valsts dzimšanas horoskops kopumā ir sarežģīts. “It īpaši attiecībā uz tautas priekšstāvjiem: varas attieksmi pret tautu un otrādi. Jūtīga tēma – ārējo spēku iedarbība. Taču astroloģijā gandrīz nekad nav tā, ka pilnīgi viss ir slikti. Varam izcelties kultūras jomā, ar intelektuālo potenciālu, sporta sasniegumiem un darba tikumu.

foto: no privātā arhīva
Guna Kārkliņa.

Gada ciklā jeb solārhoroskopā redzams, ka līdz 2024. gada maijam, tāpat kā pāris iepriekšējos gados, ir ar Saturna un Saules kvadrātu saistīta bremzējoša kombinācija. Tas nozīmē – procesi attīstās caur grūtībām, tomēr tuneļa galā parādās maza gaismiņa. Ja būs vēlme, varēs sekmīgi sakārtot izglītības, sporta un kultūras jomas. Būs dota iespēja izveidot saprātīgu valsts ieņēmumu/nodokļu politiku. Ja ne izstrādāt no jauna, tad vismaz ar sekmēm virzīt uz priekšu valsts attīstības jautājumus.

2024. gada maija beigās pēc Velova astro sistēmas gadu cikli mainās un – ko nu valsts varas struktūras paspēja, to paspēja... Sākas divpadsmit mēnešu cikls, kurā iezīmējas liela tautas neapmierinātība ar notiekošo. Ja valsts vara ieklausīsies izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, tūrisma un transporta nozares speciālistos, tad jauki. Ja ne – iespējami streiki. Savukārt ārpolitikas jomā var būt vilšanās agrākajos partneros un draugos. Katrā ziņā – garlaicīgi mums nebūs.”

Vairāk par Gunas Kārkliņas prognozēm, nākamā gada lielajām pārmaiņām, Latvijas horoskopu, astrologu un numerologu ieteikumiem lasi žurnāla “Patiesā Dzīve” speciālizlaidumā “Lielās Prognozes”! Viss nākamais gads – kā uz delnas! 

foto: Publicitātes foto