foto: Ieva Ilves/Instagram
Ieva Ilvesa šķiras no vīra - bijušā Igaunijas prezidenta
Ieva un Tomass Hendriks Ilvesi.
Attiecības
2023. gada 21. decembris, 16:56

Ieva Ilvesa šķiras no vīra - bijušā Igaunijas prezidenta

Jauns.lv

Par laulības šķiršanu no vīra paziņojusi kiberdrošības ierēdne Ieva Ilvesa, kura astoņus gadus bija precējusies ar bijušo Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu.

"Šajā pirmssvētku noskaņā ar dziļu sarūgtinājumu man jums jāpavēsta, ka gandrīz 8 gadu kopdzīve ar manu vīru Tomasu Ilvesu šķiras. Neviens brīdis šādiem lēmumiem nav īstais, tomēr šobrīd pēc ilgām pārdomām un, cienot Tomasa izvēli, man ir skaidrs, ka turpmāk katrs iesim savu ceļu, kopīgi rūpējoties par bērnu labklājību.

No sirds dziļumiem esmu pateicīga Igaunijas tautai, kas mani tik sirsnīgi pieņēma un vienmēr laipni uzņēma gan Tallinā, gan lauku novados. Igaunijā es vienmēr esmu jutusies kā mājās. No jums es esmu daudz mācījusies un jūsu pieredzi, jo īpaši tehnoloģiju nozarē, nesu tālāk pasaulē – šobrīd strādājot Ukrainā," paziņojumā "Facebook" vēsta Ieva Ilvesa.

2015. gada novembrī Ilvesa saderinājās ar tā brīža Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu, ar kuru laulības noslēdza 2016. gada 2. janvārī. Ilvesai ir trīs bērni — dēls Ralfs Jānis (dzimis 2002. gadā), meita Isabella (dzimusi 2014. gadā). 2016. gada 28. novembrī Ievai Ilvesai un Tomasam Hendrikam Ilvesam piedzima dēls Hanss Hendriks.

Ilvess ar savu Ievu Salacgrīvā sarīko autogrāfu tūri

2016. gadā no 15. līdz 17. jūlijam Salacgrīvā notiek festivāls "Positivus 2016".

gallery icon