foto: no privātā arhīva
Kad beigsies karš Ukrainā? Prognozē sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa
Guna Kārkliņa.
Cita pasaule
2023. gada 19. decembris, 11:42

Kad beigsies karš Ukrainā? Prognozē sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa

"Patiesā Dzīve"

“Šajā jautājumā astrologu prognozes ir dažādas, turklāt tās bieži vien tiek pakļautas politikai,” secina Guna Kārkliņa. “Rietumu virziena atbalstītāji vairāk cenšas saskatīt Ukrainai labvēlīgās līnijas, bet Kremļa fani stāsta, cik viņiem frontē viss ir super.”

“Iebrukums Ukrainā ir akurāt postošo plutonisko izpausmju garā,” spriež Kārkliņa. “Pēc Eiromaidana man kā astroloģei paziņas diezgan bieži jautāja: „Vai Latvijā arī ienāks zaļie cilvēciņi?” Nedz tajā laikā, nedz tagad Latvijas valsts horoskopā šādu pazīmju, par laimi, nav Bet ik dienu aktuāls ir jautājums: kad un kā beigsies karš tuvējos kaimiņos?”

Astroloģe teic, ka globālu un sabiedriski politisku procesu iznākuma prognozēšana ir sarežģīta un reizumis pat neiespējama lieta. “Mundānajā jeb valstu astroloģijā zvaigžņu tulki ņem vērā dažādus atskaites punktus, un katrs var pārbaudīt, cik sekmīgi kura pieeja darbojas. Daži prognozes veido, balstoties uz valsts proklamēšanas brīdi, citi uz līderu horoskopiem, vēl citi vērtē aptumsumu ietekmi reģionos, planētu parādes u.c.

Ukrainas valsts izveidošana ir samudžināta, tādējādi grūti izvēlēties atskaites punktu, ko uzskatīt par valsts dzimšanas brīdi.

Un faktiski nav gadījies arī lasīt ar precīziem datiem pamatotas prognozes, balstoties uz šo momentu. Iespējams, ka tādas ir, bet vienkārši tīmeklī nonāk vieglā literatūra.

Ukraiņu astroloģe Jana Timoščuka saskata divus scenārijus. Pirmais - karadarbība var apstāties lielu zaudējumu vai resursu trūkuma dēļ, tā tiek iesaldēta, bet ap 2028.-2030. gadu karošana atsākas. Otrs variants – karš beigsies 2026.-2028. gadā. Diemžēl nav norādīts, kā prognozes veidotas. Bet ko saka zvaigznes, ja par kara sākuma datumu izvēlamies 2022. gada 24. februāra rītu, kad Vladimirs Putins teica uzrunu tautai, kurā paziņoja, ka pieņemts lēmums veikt īpašu militāru operāciju, jo Ukrainas militarizācija apdraudot Krieviju un NATO valstis šķērsojušas sarkano līniju? Daži astrologi gan iesaka arī skatīt 2021. gada decembra datumus, kad sākotnēji tika plānots uzbrukums. Tas ir konteksts, tomēr pieturēšos pie viena atskaites punkta, jo tieši šis ir agresīvā procesa oficiālais sākums. Kaut arī ziņas no iedzīvotājiem sociālajos tīklos par bombardēšanu parādījās ātrāk.

Pēc neģēlīgā uzbrukuma dzimšanas laika astro kartes 2022. gada 24. februāra rītā teju vai jādomā, ka to palīdzējis izvēlēties kāds astrologs.

Šim procesam ir Marsa jauda. Un astroloģijā karadarbību saistās tieši šī planēta. Dienas fonā Mēness atrašanās Strēlnieka zodiaka zīmē norāda uz ārzemju tēmu. Iesākums jaudīgs, taču ciklā līdz 2024. gada augustam viss vairs nav tik labi, tālāk arī nē. Taču tas nenozīmē kara beigas - diemžēl ne tuvākajā laikā. Šim procesam spēku apsīkumu var prognozēt ap 2030.- 2031. gadu.”

Vairāk par Guna Kārkliņas prognozēm, nākamā gada lielajām pārmaiņām, Latvijas horoskopu, astrologu un numerologu ieteikumiem lasi žurnāla “Patiesā Dzīve” speciālizlaidumā “Lielās Prognozes”! Viss nākamais gads – kā uz delnas! 

foto: Publicitātes foto