Par gada labāko kosmētikas līdzekli atzīst Latvijas produktu. "Pastaigas" TOPS
2015. gada 27. februāris, 13:28

Par gada labāko kosmētikas līdzekli atzīst Latvijas produktu. "Pastaigas" TOPS

Jauns.lv

“Pastaigas” 9. kosmētikas topa apbalvošanas pasākumā 72 gada izcilāko jauno kosmētikas līdzekļu vidū noskaidrots 2014.gada labākais produkts - tās ir Latvijas zīmola Mádara sejas eļļas Superseed.

Kā uzsver modes un stila žurnāla "Pastaiga" galvenā redaktore Inita Saulīte Zandere: "Produkts, ar kuru mums visiem ir tiešām vērts lepoties, jo Mádara ir gājusi gana sarežģītu ceļu, lai tās izstrādātu, turklāt tajās bez kosmētikā ierastajām eļļām ir izmantotas arī tik latviskās burkānu, pētersīļu, zemeņu, dzērveņu un kazeņu sēklu eļļas, kuru iedarbība uz ādu tika padziļināti pētīta tieši Latvijā. Jā, arī es šīs eļļas pavisam personiski iesaku izmēģināt!" Žurnāls "Pastaiga" šo Mádara produktu jau bija atzinis par gada lepnumu skaistumkopšanā un šobrīd tam pievienojies arī publikas pozitīvais balsojums.

 “Pastaigas kosmētikas tops nav tikai gada efektīvāko un atraktīvāko produktu apkopojums un atskaite par aizvadīto gadu. Zināmā mērā tas ieskicē arī nākotnes vīziju. To veidojot, turam roku uz pasaules skaistuma industrijas pulsa, un atspoguļojam tajā arī jaunākās tendences. Nereti vēl pirms tās ir kļuvušas aktuālas Latvijā. Piemēram, fantastiskās Mádara Superseed sejas eļļas atspoguļo arī šobrīd ļoti populāro kosmētisko eļļu modi. Latvijas ražotājam tas ir izdevies pārsteidzoši veiksmīgi,” komentē žurnāla “Pastaiga” skaistuma redaktore, topa autore Māra Baltmane-Rimicāne.

Modes un stila žurnāls “Pastaiga” gada labākās jaunās kosmētikas topu veido jau devīto gadu, un tas ir būtisks notikums Latvijas skaistumkopšanās industrijā. Vērtēšana notika desmit nominācijās: attīrošie sejas līdzekļi sejas ādai; kopjošā kosmētika sejas ādai; pretnovecošanas kosmētika; dekoratīvā kosmētika sejas pamattonim; dekoratīvā kosmētika skropstām un acu plakstiņiem; lūpu ādas kopēji un izdaiļotāji; smaržas; kopjošā kosmētika un veidošanas līdzekļi matiem; labākā kosmētika ķermeņa kopšanai un jauna nominācija – kosmētikas līdzekļi vīriešiem.

Produkti, kas iekļuvuši labāko jauno kosmētikas līdzekļu topā, tiek marķēti ar žurnāla “Pastaiga” īpašo uzlīmi – “TOP produkts. Pastaiga iesaka” – un tirdzniecības vietās veikalu plauktos ir īpaši pamanāmi!

Pateicamies pasākuma vadītājam - aktierim Andrim Bulim, grupai MIIT par muzikālo pavadījumu un Nilam Vilnim par atraktīvo fotostūri! Par izcilajām kulinārijas uzkodām sakām lielu paldies restorānam "Ostas Skati’’ un tā šefpavāram Ingmāram Ladigam par izciliem kulinārijas šedevriem, kas priecēja pasākuma apmeklētājus! Kā arī lielu paldies sakām par iespēju pasākuma laikā baudīt dzirkstošo vīnu no Itālijas -  Zonin Prosecco Cuvee.

Tas ir sausais dzirkstošais vīns no Friuli reģiona Itālijā.

Vīnam piemīt maiga balto ziedu un ābolu smarža. Sabalansēta un ļoti atspirdzinoša garša.

Vīns izgatavots no augstvērtīgām Glera vīnogām.Pasniedzams labi atdzesēts

5-7˚C.

Protams, īpašs paldies arī tirdzniecības centra Stockmann komandai!

Izdevniecība “Rīgas Viļņi” mediju tirgū aktīvi darbojas jau 15 gadus, un ir viens no straujāk augošajiem un lielākajiem mediju uzņēmumiem Latvijā. Izdevniecība “Rīgas Viļņi” izdod populāros žurnālus “Kas Jauns”, “Rīgas Viļņi”, “Otkrito”, “Patiesā Dzīve”, “Sīrups”, “Pastaiga”, “Pastaiga.ru”, “100 labi padomi”, “OK!”, avīzi “Laimīgā Programma” un „Kas Jauns Avīze”, kā arī veido interneta portālus kasjauns.lv un otkrito.lv.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes foto