Triki, kas vizuāli slaidina
Mode
2023. gada 8. septembris, 17:04

Triki, kas vizuāli slaidina

Reklāmas projekts

Modes pasaulē pareizs apģērbs un aksesuāri var radīt brīnumus, uzlabojot sievietes dabisko skaistumu un pāliecību par sevi. Šis raksts atsaucoties uz neskaitāmiem lūgumiem pēc palīdzības - kā ģērbties, lai vizuāli izskatītos slaidāka? Mēs, BeaA, esam par to, lai katra sieviete, neatkarīgi no vecuma, izmēra vai statusa atrastu SAVU pārliecinošo izskatu! No stratēģiskiem piegriezumiem un audumiem līdz pareizi piemeklētiem aksesuāriem, šeit ir daži padomi, kas palīdzēs vizuāli veidot slaidāku tēlu:

Paaugstināta jostasvieta: izvēlieties svārkus, bikses un šortus ar paaugstinātu jostasvietu! Tas rada ilūziju par garākām kājām un šaurāku vidukļa līniju, izstiepjot ,pagarinot Jūsu figūru. Ja ir iespējams, daļu no garāka topa vai krekla ielieciet aiz jostas, tādejādi izceļot jostasvietu.

Monohromi tērpi: ģērbjoties vienā krāsā, no galvas līdz kājām, tiek izveidota nepārtraukta vertikāla līnija, liekot jums izskaties garākai un slaidākai. Izvēlieties tumšākas krāsas īpaši slaidinošam efektam, bet tam nav jābūt vienmēr melnam!

Vertikālas svītras: Apģērba vertikālās līnijas rada ilūziju par garāku, slaidāku ķermeņa uzbūvi. Vertikāla pogu aizdare “sadalīs”, savukārt žakete neaizvērtā veidā, gara pērļu virtene vai cits garš aksesuārs vizuāli slaidinās.

V veida kakla izgriezumi: topi un kleitas ar V veida izgriezumu. Tie pagarina kaklu un izstiepj seju.

Apavi ar papēžiem: cik cm augsti papēži – tik kilogramus Jūs vizuāli zaudējat. Jūs kļūstat garāka, Jūsu svars izstiepjas vairs ne uz 170cm, bet uz 180cm. Tāpat, apavi ar papēžiem uzlabo stāju un sniedz pārliecinošāku, izsmalcinātāku izskatu, izmainot gaitu no puiciskas uz sievišķīgi koķetu.

Slāņošana: pārdomāta, gaumīga slāņošana radīs interesantu koptēlu, tikai visam jābūt ar mēru. Kāpostgalva būs apaļa tik ilgi, kamēr uz tās būs tik daudz lapu. Viegla veste, žakete vai jaka (nevis jaciņa, bet jaka) dos Jums iespēju rādīt tikai to, kas redzams tikai atvērtajā daļā, neatklājot neko zem tās. Tā tas strādā ar nosacījumu, ka slāņošanas virskārta ir vistumšākā krāsa tēlā!

BeaA rudens jaunumos iespējams atrast ne vienu vien piemēru slāņošanai un vizuālai slaidināšanai. Kleitām vai komplektiem pa virsu velkami krekli – Khaki krāsas lina garais krekls , bēšs oversized krekls vai melnā midi veste, kuru iespējams kombinēt tikpat kā ar visu!

Jāatceras, ka pārliecība ir galvenais aksesuārs! Valkājiet to, kas liek jums justies skaisti un ērti. Šie padomi ir paredzēti, lai uzlabotu jūsu dabisko skaistumu, vairāk tām sievietēm, kuras ar apģērba palīdzību vēlas izcelt vēlamo un noslēpt nevēlamo. Iekļaujot šos elementus savā drēbju skapī, Jūs varēsiet iegūt smalkāku, glaimojošāku izskatu, kas izceļ jūsu unikālo šarmu un graciozitāti!