Sievietes šarms neslēpjas tikai izskatā
Mode
2023. gada 4. septembris, 15:31

Sievietes šarms neslēpjas tikai izskatā

Reklāmas projekts

Veidojot apģērbu sievietēm dažādos izmēros, vecumos, statusos, joprojām nākas uzklausīt frāzes kā “ko tad es, es šādu tērpu nevarēšu iznest, tas jau vairāk modelēm, skaistām un jaunām meitenēm, kam viss izskatās labi”. Un šādi vienmēr ar stila padomiem un piemērotu tērpu atrašanu BeaA pielaikošanas telpās Andrejostas ielā 23, Rīgā, tiek mainīts sievietes skats uz sevi un savām iespējām apģērbā.

Kā? Pavisam vienkārši atgādinot jau bērnībā dotos apkārtējo sieviešu padomus:

  • Sievietes šarms slēpjas “dzīvīgumā”! Tas, cik labi un pārliecinoši iespējams iznest tērpu lielā mērā atkarīgs, cik labi Tu jūties. Arī BeaA būtiskākais kritērijs, atlasot modeles fotosesijām atvērtajā atlasē ir degošas acis un liela vēlēšanās, par pārējo parūpējas stilists!
  • Rūpes par sevi paveic brīnumus! Matu izķemmēšana, saveidošana un minimāls meikaps var pilnībā izmainīt Tavu dienas pašsajūtu un pārliecību, kuru viennozīmīgi var just arī apkārtējie. Modelēm fotosesijās arī netiek izmantoti nekādi brīnumlīdzekļi, tik vien kā savākti mati, nedaudz akcentēta seja un apģērbs. 
  • Augumam, vecumam un statusam atbilstošs apģērbs. Jaunie modes trendi nav paredzēti visiem un visur, un tā tam nemaz nevajadzētu būt! Ja pati vai ar speciālista palīdzību atrodi, kāds apģērbs Tev piestāv un veic nepieciešamās ikdienas funkcijas, Tev nebūs jālauza galva ko vilkt šodien, vai es izskatīšos labi, vai mani sapratīs vai uztvers nopietni. Katra sieviete ir unikāla, tāpēc atrodi to, kas izceļ tieši Tavas labākās īpašības un ej dzīvē uz priekšu ar paceltu galvu!

Zīmols BeaA veido apģērbus visām dzīves situācijām un palīdz atrast tieši Tev vispiemērotākās kombinācijas, krāsas un izmērus. Viens no pieprasītākajiem apģērba gabaliem ir melnās palazzo bikses, kurām iespējamas patiešām neierobežotas kombinācijas! Tās pieejamas izmēros no XS līdz 2XL un velkamas kopā ar zīda topiem, platiem t-krekliem, zolīdām blūzēm, siltiem un masīviem džemperiem, dažādām vestēm, žaketēm un vēl, nemaz neminot iespējamos krāsu salikumus. Ietērp pārliecību ar BeaA!