Sagatavojies rudens sezonai pārliecinoši
Mode
2023. gada 1. septembris, 12:23

Sagatavojies rudens sezonai pārliecinoši

Reklāmas projekts

Septembris vienmēr nāk ar ko jaunu – rutīnu, pieredzēm, sākumiem, vakara gaismu, temperatūras maiņu un visbeidzot arī garderobi! Arvien vairāk gribas uzvilkt kādu papildus kārtu un ikdienas steigā atrast ko ērtu.

Bieži vien sievietēm pirmais septembris apzīmē ikdienas paātrināšanos un neviļus apģērba ērtums un praktiskums pārspēj estētisko baudījumu... Un tieši šādiem mirkļiem ir radīts BeaA, kurā audumu kvalitāte, modeļi un krāsas radītas skrienošai ikdienai un apvieno komfortu un eleganci! BeaA idejas autores Beātes vārdiem: “Sievietēm jau tā ikdienā vienlaikus jādomā par 101 lietu, kāpēc sarežģīt vēl apģērbu, cenšoties izprast katru jauno tendenci? Kamēr sieviete skrien savās ikdienas darīšanās – mēs parūpēsimies par piemērotu garderobi!”

Lai palīdzētu Tev palutināt sevi pirms jaunas sezonas sākšanās, BeaA sniedz iespēju 1.-3. septembrī, pasūti jaunu tērpu mājaslapā www.beaa.eu un izmantot kodu 15confidence, kurš nodrošinās 15% atlaidi!

Mēs esam gatavi rudens sezonai – kā ar Jums? Jaunumu sadaļā iespējams atrast vieglus džemperus, vestes, daudzpusīgas kleitas un brīvā laika komplektus jaunās krāsās un materiālos! Ietērp pārliecību ar BeaA!