foto: Massimo Valicchia/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
“Es novecoju!” Šarlīze Terona atbildējusi tiem, kas domā, ka viņa slepus veikusi plastikas operāciju
Aktrise Šarlīze Terona filmas ''Fast X'' pirmizrādes vakarā Romā šā gada 12. maijā.
Skaistums
2023. gada 23. augusts, 18:41

“Es novecoju!” Šarlīze Terona atbildējusi tiem, kas domā, ka viņa slepus veikusi plastikas operāciju

Jauns.lv

48 gadus vecā aktrise Šarlīze Terona pamatoti tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām sievietēm Holivudā. Tomēr, pēc fanu domām, viņa pēdējā laikā ir ļoti mainījusies. Daži aktrises soctīklu sekotāji pieņēmuši, ka viņas izskats ir ne pārāk veiksmīgas plastiskās operācijas rezultāts.

Šarlīze Terona skarbi komentējusi šādas baumas. Šā gada 7. augustā kinozvaigzne nosvinēja savu 48. dzimšanas dienu. Par godu jubilejai viņu intervēja izdevums “Allure Friday” un aktrise paziņoja, ka nekad nav gūlusies zem plastikas ķirurga skalpeļa: “Mana seja mainās, un man patīk, ka tā mainās un noveco. Cilvēki domā, ka man ir veikta sejas korekcija. Es dzirdu: “Ko viņa izdarījusi ar savu seju?” Tad es atbildu: “Sasodīts, es vienkārši novecoju! Tas nenozīmē, ka man veikta slikta plastikas operācija. Tā vienkārši notiek.”

Šarlīze Terona 2023. gadā

gallery icon

Zvaigzne uzsvērusi, ka, lai gan viņa nav veikusi nekādas plastikas operācijas, tomēr nenosoda tos, kuri tās izvēlas. “Man nekad nav paticis izteiciens, ka vīrieši ar vecumu kļūst labāki kā izsmalcināts vīns, bet sievietes ar vecumu aizvien vairāk atgādina grieztos ziedus. Manuprāt, tas ir vēl viens pierādījums mūsu sabiedrības dubultstandartiem. Es nicinu šo koncepciju un gribu ar to cīnīties. Esmu pārliecināta, ka sievietēm ir tiesības un viņas vēlas novecot sev piemērotā veidā,” izteikusies Terona.

“Mums ir jābūt mazliet iejūtīgākiem pret to, kā mēs katrs ejam šo ceļu,” norādījusi Šarlīze.

Holivudas aktrises Šarlīzes Teronas stils uz sarkanā paklāja un dzīvē

gallery icon

Terona atzīst, ka, lai gan viņa pieņem novecošanas procesu, tajā ir kas tāds, ar ko viņai ir grūti samierināties: “Es gribētu, lai man paliek jauns ķermenis, tāds pats kā 25 gadu vecumā. Tagad, ja trīs dienas netrenēšos, es vairs nevarēšu paiet pēc sporta zāles apmeklējuma.”

Šarlīzes Teronas stils "SAG Awards" ceremonijā 2020. gada 20. janvārī

gallery icon