Nebaidīties miksēt stilus! BeaA radītājas padomi, kā veidot gaumīgas un stilīgas kombinācijas apģērbā
Mode
2023. gada 14. augusts, 09:00

Nebaidīties miksēt stilus! BeaA radītājas padomi, kā veidot gaumīgas un stilīgas kombinācijas apģērbā

Reklāmas projekts

Klientes, apmeklējot BeaA ražotni un pavadot laiku pielaikošanas telpā, bieži vien aiziet ar pavisam jaunu skatījumu uz apģērba iespējām un iedvesmotas no noderīgajiem padomiem, kurus piemērīšanas laikā starp citu ir iebildusi BeaA idejas autore.

Beāte visu savu apzināto mūžu ir bijusi saistīta ar modi, stilu un apģērbu, turklāt idejas un ar stilu saistīti padomi viņai padodas tik viegli, ka vienā pielaikošanas reizē klientes saņem arī stilista konsultāciju! 

• Vintage stila elementi
Ja izvēlaties Vintage apģērbu, neizvēlieties visu Vintage, bet gan vienu, maksimums divus elementus un pārējām apģērba daļām jābūt no klasiskā, modernā vai sportiskā stila. Robeža, lai Tu nekļūtu bezgaumīga ir ļoti trausla un, jo vecāka Tu kļūsti, jo uzmanīgākai jābūt. 
• Maigums + Raksturs
Izvēlies romantisku, sievišķīgu kleitu un kombinē to ar oversize žaketi 90. gadu stilā ar izteiktu plecu daļu, ar vintage ādas jaku, vīra kreklu vai masīviem zābakiem, sportiskām kedām. Ir jābūt līdzsvaram. Pārāk maigs, trausls izskats bieži var radīt iespaidu par naivu sievieti, savukārt, izvēloties no galvas līdz kājām agresīvu apģērbu, izteiktām formām, metāla furnitūru un melnām brilēm, radīsi iespaidu “nenāc man klāt!”. 
• Augstā mode + Apģērbu mazumtirgotāji
Ir tik viegli apģērbties vienā zīmolā, kur iepriekš zīmola speciālisti sagatavojuši tērpus ar aksesuāriem. Vai tas ir interesanti? Nē, jo tā ģērbjas vairums. Vai tas ir gaumīgi? Nē, jo tajā nav personības. Ir daudz interesantāk veidot tēlu, miksējot zīmolus. Rokassomiņa ar pasaulslaveno siksniņu un divu burtu aizdari lieliski sader ar topu no masu tirgus, iemīļotajiem džinsiem un tēta jaunības dienu ādenieci. Tikai jāņem vērā, ka dārgāks bieži  vien nozīmē “ kvalitatīvāks”, kas īpaši attiecas uz apaviem un aksesuāriem. Ne vienmēr, bet ņemsim to vērā! Tāpat iesaku kombinēt klasiskās garderobes lietas, kas kalpo gadiem ilgi un nemaina savu aktualitāti, ar modernām šī brīža trendīgajām lietām. Šīs trendīgās lietas, kuru aktualitāte zudīs pēc 3 mēnešiem, jo tieši tik ilgi “dzīvo mode” - tajās nav vērts ieguldīt savu atvaļinājumam krāto naudu. Labāk atrast ko līdzīgu par pieņemamu cenu, zinot, ka pavisam drīz tas vairs nebūs “modē”. 
BeaA izstrādājumi ir pieskaitāmi pie nemainīgām vērtībām. Modeļi un krāsas būs aktuālas arī pēc 5 gadiem. 
• Kāpēc oversize nenozīmē “par lielu”
Tas ir ar nolūku izvēlēts lielāks apģērbs, kas neatbilst  Taviem patiesajiem mēriem. Oversize stila apģērbs ir lieliski piemērots ikdienas, atpūtas apģērbam. Ja baidies izskatīties pavisam “kā maisā”, izvēlies tikai vienu apģērba gabalu oversize, piemēram džinsa jaku, kas šosezon ir super-trends. Šī oversize jaka var būt jau sākotnēji ražota kā oversize vai arī Tu pati vari to izveidot par oversize, izvēloties divus, līdz pat četrus, piecus izmērus lielāku. Vēl viens no ieteikumiem ir uzlikt jostu apjomīgam T-kreklam vai mētelim, tādējādi Tu iezīmēsi vidukļa līniju - vizuāli slaidināsi sevi, iezīmēsi kontūras un “pagarināsi kājas”. 

BeaA ideja ir palīdzēt klientiem apģērbu izvēlē tā, ka mūsu apģērbi ir savstarpēji kombinējami. Ja Tev ir divi komplekti, tad gan krāsu, gan modeļu savstarpējās saskaņas dēļ Tev ir jau 4 izgājieni. Divi pilni komlekti un divi pa diagonāli. Viena komplekta tops der ar otra komplekta biksēm un otrādi. Tas tāpēc, ka pamatā tiek izvēlētas bāzes krāsas, neitrāli toņi, kas savstarpēji saskan. Modeļi ir ne tikai savstarpēji draudzīgi BeaA vidē, tos ir viegli kombinēt ar jūsu garderobes sastāvdaļām, piemēram, džinsiem, ādas vai gluži pretēji- klasiskā stila biksēm. BeaA topus vari vilkt zem formālas žaketes. Bikses tāpat. Kleitas ir tik daudzpusīgas, ka tikai nomainot apavus un aksesuārus, Tu varēsi no rīta iešļūcenēs iet brokastīs, pa dienu ar vieglu žaketi un  kedām šajā kleitā izskriet visas darīšanas, un vakarā uzvilkt augstpapēžu laiviņas, pieskaņot efektīgu bižutēriju – un uz ballīti!