foto: Shutterstock
Tikai divām zodiaka zīmēm augusts sola liktenīgu tikšanos
Cita pasaule
2023. gada 7. augusts, 06:55

Tikai divām zodiaka zīmēm augusts sola liktenīgu tikšanos

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kas augustā varētu sastapt cilvēku, kurš viņu pasauli apgrieztu kājām gaisā. Pārbaudi, vai esi šajā sarakstā.

Lauva

Šomēnes vientuļie Lauvas var sagaidīt sava mūža mīlestību. Jūs to atpazīsiet no pirmā acu uzmetiena, jo jūsu sirds uzreiz par to liks manīt un acīs parādīsies dzirksteles. Būsiet ļoti laimīgs, jo šī mīlestība būs abpusēja.

Turklāt jūs varat iegūt jaunus draugus, ja biežāk iziesiet no mājām un vairāk komunicēsiet ar cilvēkiem. No šīm attiecībām gūsiet daudz neaizmirstamu emociju, jo jums būs līdzīgi uzskati par dzīvi. Varat pat izšķirties par kādu ekstrēmu rīcību.

Zivis

Zivis gaida skaists laiks, kad atgūsiet spārnus, bet vēderā lidināsies tauriņi. Vai jūs jau aptverat, ka sagaidīsiet savu lielo mīlestību? Piedzīvosiet tādas sajūtas, par kurām pat dzejnieki nav rakstījuši. Šis laiks jums būs pilnīgs baudījums.

Tāpat varat sastapt aizbildni, kuram būs ievērojama ietekme uz jūsu karjeru. Tas palīdzēs jums tikt tālāk, bet tikai tad, ja ieklausīsieties viņa padomos, raksta UNIAN.