foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmes tuvākajās dienās sagaida pilnīga izgāšanās
Cita pasaule
2023. gada 5. jūlijs, 15:16

Trīs zodiaka zīmes tuvākajās dienās sagaida pilnīga izgāšanās

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kas tuvākajā laikā saskarsies ar šķēršļiem ceļā uz panākumiem. Viņiem tās būs jāpārvar, bet tas prasīs ne mazums spēka un enerģijas.

Auns

Auni ir radikāli cilvēki, kuriem eksistē tikai "melnā" un "baltā" josla dzīvē. Tad lūk, tieši ar "melno" arī nāksies saskarties. Var nākties piedzīvot savu partneru negodprātīgu rīcību, kā rezultātā varat zaudēt lielu naudas summu. Tāpat riskējat palikt bez biznesa, ja nelūgsiet palīdzību ietekmīgākiem cilvēkiem. Nevajadzētu mēģināt patstāvīgi visu atrisināt, jo jūs var gaidīt neveiksme.

Dvīņi

Dvīņi var saraut attiecības ar savu otro pusīti. Viss notiks visnepiemērotākajā brīdī. Jums nokritīs rozā brilles, palūkosieties uz situāciju no cita leņķa un apzināsieties, ka ilgu laiku esat krāpts. Cilvēks centās neizskatīties tāds, kāds ir patiesībā. Tāpēc jau tuvākajā laikā pieliksiet punktu šīm attiecībām, kas sagādās neiedomājamas sāpes, jo jūs ļoti mīlējāt šo cilvēku.

Skorpions

Skorpioni var palikt bez naudas kapeikas. Gribēsiet riskēt un ieguldīt tos kādā apšaubāmā projektā, cerot, ka jums izdosies kļūt bagātiem. Tomēr astrologi brīdina, ka risks ne vienmēr var tikt attaisnots. Labāk mierīgi virzieties uz saviem mērķiem un atcerieties, ka mazas uzvaras noved pie lielām. Pretējā gadījumā gaidiet nabadzību, vēsta UNIAN.